A család ellensége: a Momentum Mozgalom

október 22, 2017 a Gondolatok

Körülbelül fél éve lehet már, hogy berobbant a köztudatba a szélsőliberális Momentum Mozgalom. De kik is ők, és mit akarnak? Eddig annyit tettek le az asztalra, hogy tönkretettek valamit (nevezetesen az olimpiát). Itt most természetesen nem az olimpia a kérdés, illetve hogy támogatjuk-e vagy sem, hanem hogy egy protesztmozgalomról van szó, ami nem valamiért, hanem valami ellen szerveződik. Ám a Momentum ezt még magasabb szintre emelte: ők egyenesen a józan észnek, a természeti törvényeknek, a normalitásnak üzennek hadat.

momo1-800x445

Programjukat október 15-én hirdették ki, amiről egyből szembetűnik, hogy megvalósíthatatlan, ugyanis a terveik beteljesítéséhez szükséges pénzmennyiséget jelenleg Magyarországon lehetetlen előteremteni. Innentől kezdve ez nem program, csak ígéretdömping.

Amivel viszont kell foglalkoznunk az az, amit már eddig is tudhattunk: támogatják a melegházasságot és az abortuszt. Ez a kettő olyan dolog, ami egyértelmű támadás a család szentsége ellen. A család – ami a keresztény egység fogalma értelmében egy férfiból, egy nőből és a gyermekekből áll – a társadalom és a nemzet legelemibb alkotóegysége. Ha ez megbomlik, megbomlik a nemzet is.

Az egyenlőség hamis dogmáját alapul véve azonos nemű emberekre is ki akarják terjeszteni a házasság intézményét. (Az egy másik kérdés, hogy amúgy a liberálisok nagy része magát a házasság szentségét is elveti, mondván bigott és elavult dolog, de azért szüntelen verik az asztalt, hogy a homoszexuálisok házasodhassanak.)

Most nem akarok katolikus teológiai fejtegetésekbe belemenni, úgyhogy vegyük azt alapul, hogy két ember egyesülésének a célja a gyermeknemzés. Gondolom mindenki járt iskolába, ahol megtanulta, ha ezt két azonos nemű ember nem tudja megvalósítani, kapcsolatuk tehát meddő. Ebből az következik, hogy nem működik a rendeltetett formán, nem természetes. Az pedig, ami természetellenes, az káros. A káros dolgokat pedig miért is kéne legalizálni?

A homoszexuális lobbihoz az is hozzátartozik, hogy fogadhassanak örökbe. Gyakran hozzák föl azt érvként, hogy egy meleg pár gondosabb, szeretőbb szülői páros, mint sok ember, akiknek velük ellentétben engedélyezik az örökbefogadást. Ám ez nem bizonyít semmit, csak azt, hogy jobban meg kell válogatni azt, hogy ki fogadhat örökbe.

A gyermeknek anyára és apára van szüksége. Ha valamelyik hiányzik, az semmiképp sem az ideális állapot, így felmerül annak a veszélye, hogy a gyermek értékrendje, jelleme sérül. A most felnövekvő nemzedék nagy részének már így is beteg, kifordult világképe van – köszönhetően a folyamatosan propagált LMBTQ –lobbinak. A tévében mutogatott deviánsok, a melegfelvonulások, az iskolákban terjedő „tolerancia” és „haladó gondolkodás” természetessé teszi a gyermekek számára a természetellenest. Egy rossz szellemiség és erkölcsiség alapján felnevelkedett nemzedék miképpen nevelhetne föl a normalitásoknak megfelelően egy őt követő nemzedéket? Már ha egyáltalán lesz még egy őt követő nemzedék. Magyarországon és egész Európa-szerte nagy probléma a demográfiai összeroppanás. Magyarország a statisztikák alapján minden évben egy Szeged méretű város lakosságával fogy. És ebbe a statisztikába a hazánk területén élő, és igen gyors ütemben szaporodó nemzetiségek is beleszámítanak.

Az amúgy is alacsony születési szám még inkább csökken az abortusznak köszönhetően, amit a Momentum Mozgalom támogat: szerintük sokkal elérhetőbbé kell tenni. Érdekes, hogy a liberálisok imádják megjátszani a humanistát, hogy ők törődnek mindenki életével, ám egy magzatot bármikor meggyilkolnak, vagy támogatják azt az „anyát”, aki saját szíve alatt öleti meg gyermekét. De amikor a spártaiakra és a Taigetoszra gondolnak, szörnyülködnek, és a legnagyobb életvédőként prédikálnak. Újabb ellentmondás az általuk képviselt értékekben. Általában anyagi és kényelmi szempontokra hivatkoznak az abortuszpártiak. A nő karriert akar, vagy nagyobb tévé kell, de ha gyerek van, azt etetni kell, és nem marad tévére pénz.

Sajnos manapság már a gyermekvállalás is mint örömforrás, a gyerek mint fogyasztási cikk jelenik meg. „Milyen jó lesz, ha itt rohangászik egy kicsi.” Nem az munkál bennük, hogy létrehoznak egy életet, hogy biztosítják a nemzetük és fajtájuk fennmaradását, hanem hogy jól szórakozzanak. De ez a mérhetetlenül önző és beteg hozzáállás sem lehet indok arra, hogy egy gyermeket meggyilkoljanak.

Az Erő és Elszántság mindig, minden körülmények között ki fog állni a családért, az igazi, tradicionális családmodellt támogatva! Nem győzzük hangsúlyozni a gyermekvállalás fontosságát és a gyermekek egészséges környezetben való nevelkedésének biztosítását.

Erő és Elszántság – Chvála Márton

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment