Őcsény az etnikai önvédelem útján

október 1, 2017 a Gondolatok

A napokban felkapott téma lett, hogy Őcsényen egy panziótulajdonos autójának kerekeit kiszúrták, mivel az migránsokat akart elszállásolni a panziójában. Azóta a liberális média többször körül járta a témát, és minden egyes alkalommal arra jutott, hogy “mi magyarok milyen rasszisták vagyunk”.

img_1975-e1506689833972-1024x576-800x445

Érdemes megfigyelni, hogy néhány leeresztett autógumi nagyobb felháborodást kelt a 444.hu, index.hu, 24.hu,stb. firkászainál, mint amikor a bevándorlók gyújtanak fel autókat, tesznek élhetetlenné városrészeket. Nekik el lehet nézni, hiszen ők „így nyilvánítják ki a véleményüket”. Ám, ha egy magyar szánja el magát egy drasztikusabb lépésre végső elkeseredésében, az “az ördögtől való”.

Egyébként a lakosok egy falugyűlést is összehívtak, hogy lebeszéljék a panziótulajdonost a befogadásról, de a szép szó nem hatotta meg. Őt egyébként a Migration Aid nevű szervezet kereste meg, amibe az elmúlt évek során rengeteg pénzt invesztált Soros György és az általa pénzelt szervezetek. A falugyűlés komoly veszekedést eredményezett, ugyanis a lakosok –egyébként teljesen jogos és helyénvaló követelése– süket fülekre talált. Érdekes módon, itt nem hozakodott vele elő egyik szennyoldal sem, hogy sérült a demokrácia, a többség akarata.
Az csak akkor történik, amikor a liberális felforgatók akarata nem érvényesül. Ráadásul olyankor még az utcán való randalírozás is helyénvaló, de az illető kerekeit kiszúrni, miután a falu döntésével szembe menve idegeneket akar a településre hozni, az “csúnya, rossz dolog”.

A liberális újságírásnak pedig elmagyaráznánk megint: az nem idegenellenesség/fajgyűlölet, ha a mi hazánkban a mi kultúránkat, az én kultúrkörömbe tartozókat látnám szívesen. Teljesen jogos és helyénvaló igény. Egyszer ők is megpróbálhatnák a magyar emberek jogait védeni a sok jöttment helyett.

Az őcsényi hazafiaknak pedig ezúton is szeretnénk gratulálni! Megmutatták, hogy a magyar lakosság nem fog mindent elfogadni, amit rá akarnak erőltetni. Reméljük, példájuk nyomán az ország több pontján is megindul az etnikai önvédelem!

Csak megjegyzésként: Szívesen látnánk ezen hazafiakat egy őcsényi Erő és Elszántság alapszervezetbe tömörülve.

Chvála Márton – Erő és Elszántság

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment