0.4 C
Budapest

300 ezren a Betyársereg oldalán – a 2013-as év margójára

Ez az év mérföldkő mozgalmunk életében, hiszen most már nemcsak hazánk utcáin, de az internet világába is berobbant a harcos magyarság hangja.

182818_125085981027125_1978901742_n

 

Március közepén indult újra a Betyársereg eddigi történetének legsikeresebb internetes hadjáratának számító honlapunk a www.betyarsereg.hu. Honlapunk alapvetően a Betyársereg mozgalmi megmozdulásait mutatja be, azonban tárházunk és témáink egyre nőttek a hónapok során.

Az első napok nehezek voltak, hiszen valóban egy új harci eszközzel bővült a Betyársereg „arzenálja”. A fizikai edzés és fejlődés mellett ugyanis mostantól a sereg a fajnemesítés nemes eszközét is zászlajára tűzte. Az internet társadalmát éljük, ezért bár a Betyársereg a technokratizmust elutasítja, nem mehet el szemellenzősen eme lehetőség mellet. Indulásunkkor politika és pártoktól független honlapot ígértünk. Ez meg is valósult, hiszen interjúalanyaink között olyan személyek is voltak, akik mereven elutasítják a pártokráciát,  A Jobbik azonban sok esetben, tagjaival együtt példát is mutat. Ezért fontosnak éreztük, hogy megismerkedjenek olvasóink olyan személyekkel, akik munkájuk, életvitelük, gondolkodásuk miatt kiemelkednek az átlag szürke politikustársadalomból, a karrieristák, „szegedicsanádok” világából.

Persze a Betyársereg harcosai adták a legtöbb interjút honlapunkon. Szerencsére több tíz ezer emberhez jutott így el a harcos magyarság hangja. Olvasóink tanúi lehettek a legifjabb betyár születésének éppúgy, mint tapasztaltabb harcosaink példamutató teljesítményének, illetve sportsikereink egyaránt. Ketrecharc gálákból és hatalmas mérkőzésekből is jutott bőven a 2013-as esztendőre. A Magyar Sziget küzdősport versenyének főszereplői, már hagyományosan, a betyárok voltak, akik valóban odatették magukat és méltón védték meg zászlónk becsületét.

Hagyományaink ápolása és a kultúra is fontos szerepet kapott az elmúlt időszakban oldalunkon. Rendszeres látogatóink többek között megismerkedhettek Rózsa Sándor titokzatos seregével, illetve láthatták azt is, hogy a betyárok hogyan hajtottak fejet a legendás betyárvezér sírjánál.

Névtelen

Akcióink nem kevésbé borzolták a liberális megmondóemberek érzékeny idegrendszerét. Németkéren az ősz elején a nemzeti oldal, élükön a Betyársereggel a Jobbikkal és a HVIM-el, felvonulást rendezett, hogy a cigányság bűnöző életmódot folytató rétege érezze, hogy a betyárok figyelő tekintete rajtuk van. Az idős bácsi, akit megtámadott az 5 fős cigány banda, sajnos azóta belehalt sérüléseibe. Szintén nagy port kavart Váci megmozdulásunk, amely során egy helyi vállalkozót és családját terrorizáló cigány banda miatt vonult ki több mint 70 betyár Vácra. A megmozdulás visszhangja akkora volt, hogy a helyi cigány vezető is békülni akart a védelmet kérő hazafival. Még júniusban a gátakon dolgozó hazafiak megmutatták, hogy a bajban mindig számíthatnak a sereg tagjaira az emberek.

A mozgalom természetesen kivette a részét történelmi megemlékezéseinkből is. A HVIM által szervezett „Magyar Októberek” elnevezésű rendezvényen, amely valóban egy harcos nemzedékhez illő megmozdulás volt, Tyirityán Zsolt is felszólalt.

Október ismét fordulópontot jelentett a Betyársereg eddigi munkájában, hiszen szerkesztői csapatunk és Tyirityán Zsolt elérkezettnek látta az időt, hogy Facebookon is megjelenjen mozgalmunk. Természetesen kizárólag propaganda célokból! A „közösségi” oldalon való megjelenésünk és a lassan 17 ezres tetszikelési arány mutatja, hogy a sereg a Facebookon is megvetheti a lábát és a liberális, globalista rendszer fegyverével harcolhat azok létrehozói ellen.

Természetesen a könnyedebb hangvételű hírek sem maradhattak el. A betyárok vicces, ironikus módon próbálták felhívni a figyelmet a demokratikus állam szavazatvásárlási cirkuszára, és így az egész rendszer komolytalan mivoltára.

Sok feladat vár még ránk, de az adatok azt mutatják, hogy igény van a fajnemesítésre, arra hogy visszatérjünk gyökereinkhez. Március óta az egyedi oldalmegtekintések számában elértük, a 300 ezres látogatószámot, amely körülbelül 1 millió oldalmegtekintést jelent. Ez óriási szám! Ez mind megerősítésként szolgál számunkra, hogy az elkezdett munkát tovább kell vinnünk, hiszen küldetésünk legelején járunk még. A hatalom pedig nem lesz rest, hogy alánk, hazafiak alá tegyen. Minden eszközük megvan erre, azonban mi nem adjuk fel, nem tehetjük! Ezért honlapunk továbbra is az elkezdett célok mentén halad. Az út, amelyet lefektettünk csak a kezdet! Az első pár építőkocka egy viszontagságos, nehéz, sokszor meddő földön, amelybe mi kell, hogy életet verjünk! A honlapunk az egyik fegyverünk, amely odavághat az ellenségnek.

Végezetül köszönjük azt a rengeteg biztató e-mailt, amelyet a betyarsereg.hu újbóli feltámadása óta kapunk. A számos jelentkezés mozgalmunkhoz is azt mutatja, hogy szükség van ránk, eddig soha nem látott mértékű szükség. Az új esztendőben számos újdonsággal készül honlapunk szerkesztősége is, így tehát mindenképp érdekes lesz követni bennünket!

A megkezdett munkát folytatjuk, és soha nem adjuk fel egy szabad Magyarország képét, ahol az emberek újra ahhoz a nemes fajhoz tartozhatnak, amelyből a globalista világrend kiszakított őket. 2014 a választások éve, de mi maradunk mindenek felett betyárok, akik büszkén vallják: „Ne bántsd a Magyar, mert pórul jársz!”

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink