0.2 C
Budapest

A Betyársereg az állatkínzás ellen: Székesfehérváron irányt mutattunk az állatkínzóknak!

Egy újabb állatkínzásra derült fény a napokban. Székesfehérváron cigányok kutyaviadalokat rendeztek, ahol piti összegekért engedték össze az állatokat. A vége ezeknek a viadaloknak persze a legtöbb esetben az állatok halála vagy súlyos sebesülése volt. Az állatvédők, élükön a „Szurkolók az állatkínzás ellen” csoport és az  Ultimátum Állatvédelmi Alapítvány mikor megtudták mi folyik Fehérváron azonnal léptek, ehhez az akcióhoz csatlakozott a Betyársereg különítménye is.

FIGYELEM! A cikkben felkavaró képek is láthatóak!

A cigánybűnözők állatkínzó tevékenysége ellen a „Szurkolók az állatkínzás ellen” csoport január 12-ére egy tüntetést szervezett, ami egyben egy megemlékező demonstráció is volt, de mint a szurkolók vezetője elmondta, ebben az évben ez lesz az utolsó ilyen esemény. Mint kiemelte – „Ezek után már nem jelentik be előre hova mennek és, hogy mikor!”

 

 

A tüntetés után az illegális állatviadalt szervező házához is kivonultak a jóérzésű magyar emberek. Természetesen nem találtak otthon senkit. Még a környékről is eltakarodott, de azért előtte jól megfenyegették a demonstráció szervezőit.

A bűnözőket tehát nem találtuk otthon, de az irányjelzőt kitettük, hogy NEM TŰRJÜK AZ ÁLLATKÍNZÁST!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink