0.2 C
Budapest

A Betyársereg az ellenségkép? A Jobbik IT válasza

A tegnapi nap több fórumon megjelent, hogy a kormányellenes tüntetéseken a Jobbik Ifjúsági Tagozatának tagjai mozgalmunk ellen, gúnyolódó hangnemben skandálnak. A Jobbik IT országos alelnöke reagált a hírekre.

A JOBBIK IT ORSZÁGOS ALELNÖKÉNEK LEVELE:


Kedves Zsolt!

Szeretném leszögezni, hogy részünkről semmilyen negatív skandálás nem hangzott el felétek! Előre meghatározott rigmusaink vannak pont az ilyen helyzetek elkerülése végett. Nem hogy Titeket nem használunk fel ilyenkor (bár felétek nagy tisztelettel viseltetünk), hanem a Mi Hazánk Mozgalmat sem, mert nem szeretnénk nekik színpadot ácsolni.

Megvizsgáltuk az egész estét és végig vettük az összes mozzanatot. Amikor vonultunk a Lánc hídról a budai alsó rakparton, akkor egy hozzánk csapódó ember a sor végén skandált egy „Hol vannak a Betyárok?” rigmust, de az a személy nem tartozik közénk, semmi köze a Jobbikhoz sem az Ifjúsági Tagozathoz és határozottan elhatárolódunk tőle. Hozzá tenném, hogy egy 300-400 fős csoportról volt szó, sajnos nem tudtunk mindenre egyszerre felügyelni.

A tüntetéseken való megjelenésünkön sokat dolgozom. Beszedettünk már vörös zászlót, elkergettünk több olyan személyt, akikkel ideológiailag nem tudunk közösséget vállalni. Ígéretet teszek neked arra, hogy bárhol is azt tapasztalom, hogy Titeket használnak fel, vagy a Betyársereg nevét valaki a szájára veszi, akkor az ellen azon nyomban fel fogunk lépni.

Mint mondtam, a tagjaink és az én közvetlen környezetem nagy tisztelettel adózik felétek, és mi mindent megteszünk majd azért, hogy ne generálhasson senki köztünk feszültségeket.

Tisztelettel és a szebb jövőben bízva,

Kálló Gergely
Jobbik Ifjúsági Tagozat országos alelnök


Kedves Gergely! Köszönjük az elismerős szavakat és hogy ilyen gyorsan reagáltatok, ezzel tisztázva a helyzetet. Válaszotokkal az ügyet lezártnak tekintjük, csak megkérünk benneteket a jövőben jobban vigyázzatok, hogy ne keveredjetek össze a söpredékkel!

Szintén bízva a szebb jövőben

Betyársereg

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink