0.2 C
Budapest

A Betyársereg egy terrorszervezet?! – Volner János kiütéses győzelme a K.O.-ban

Miért támadják a Rend és tisztesség programot? Miért baj, ha egy cigánytelepen a törvényt betartatják? A Betyársereg terrorszervezet lenne? A ringben Volner János a Jobbik alelnöke és Gulyás Márton liberális aktivista. Volner az igazság szellemében, sportszempontból nézve egy igazi jobbegyenessel küldte földre ellenfelét.

VOLNERBETYAROK2016

Gulyás Márton, sok szélsőséges baloldali és liberális aktivistához hasonlóan, már többször vádolta a Betyársereget azzal, hogy terrorszervezetként működik. Volner profi módon, Gulyás összes demagóg és hazug kijelentését remekül védte. Mondhatni, az igazság szellemében, sportszempontból nézve egy igazi jobbegyenessel küldte földre ellenfelét.

Gulyás egyértelműen túllépett a normalitás határán, frusztráltságából adódó gyűlölete, ami az egészséges és teljesen tiszta életszemlélettel szemben nyilvánul meg a 34. perctől kezdve látható. Gulyás Márton megnyilatkozása, undorító és utálatos, nem csak azért, mert hazug és szemét módon manipuláló, hanem, mert a következményeket tekintve megállapíthatjuk azt, hogy az egész jelenség, amit ő képvisel szembe megy az élni akarás szemléletével.

(Betyársereg, N1Tv)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink