-4.3 C
Budapest

A Betyársereg erkölcsi győzelme: Kerepesi gyilkosság – győzött az igazság!

Ahogy már megírtuk, 2014.09.05 éjjel tragédia történt Kerepesen. Egy ember meghalt, és ez sajnos tény! Ahogy már az ügy kivizsgálásról szóló ügyészi határozat alapján az is tény, hogy a média és a helyi politikusok által többszörösen gyilkosnak titulált Ondrisek Mátyás az életét védte aznap este! Egyedül a Betyársereg és a Deres TV. állt ki az igazság mellett! Egyedül mi álltunk ki a fenyegetett család mellett, akiket egy teljes település ítélt el, a részletek és az igazság ismerete nélkül!

Az elhunyt V. Zoltán mobiltelefonja kamerájával rögzítette a teljes eseményt. A telefon bekapcsolt állapotban esett le a földre a verekedés alatt, majd a helyszínelők lefoglalták mint bizonyítékot. A felvételen egyértelműen láthatók és hallhatók a történtek. Továbbá Varga. F. szintén rögzítette az eseményeket és ezt a telefont is lefoglalta a rendőrség.

Úgy az ECHO TV-n , mint a 2014-es ősz választási hajrájában téma volt ez az évekre visszanyúló családi tragédia. A helyi polgármester és kihívója egymásra licitálva építette be a választási beszédeikbe a helyieket érdeklő eseményt, ítélte el a hatósági vizsgálat lezárulta előtt az akkori gyanúsítottat (és vele együtt a teljes Tímár családot).  Helyi újságban, helyi rádióban adtak helyt az „érem egyik oldalának” úgy, hogy mindeközben az ECHO TV Bírósági történetek c. műsorában (Liebann Katalin műsora, ezt a konkrét felvételt a TV tárhelyéről azóta törölték) megszólaló az elhunytat képviselő ügyvéd szintén igaztalanul, a tényeket elferdítve állította az akkori gyanúsított (Ondrisek Mátyás) bűnösségét. Liebmann Katalin a szakmájának csúcspontján képviselte a részrehajlás olyan szintjét, ami mételyezi jelenleg is a teljes társadalmunkat!

2015.12.23.-án végül megszületett az az ügyészségi határozat, ami hat oldalban írja le azt, hogy mi is történt.  A nyomozás alátámasztotta, hogy aznap este Ondrisek Mátyás az életét védte. Alátámasztotta, hogy az áldozat (V.Zoltán) és családja előre megfontoltan, ütőeszközökkel támadt a lakás háromnegyedét tulajdonló Tímár Zsófiára és három barátjára, akik közül az egyik Ondrisek Mátyás volt. Ők teljesen jogszerűen tartózkodtak az ingatlanon belül. Ondrisek Mátyás arccsontja hét helyen eltört és ezzel maradandó sérüléseket szerzett. A nyomozás bizonyította, hogy mindaz, amivel részrehajlóan megvádolta Ondrisek Mátyást és a Tímár családot a média, illetve a polgármester (Franka Tibor) és kihívója (Springer Friedrich), az nem valós! Magyarán a széles nyilvánosság előtt igaztalanul megvádoltak embereket és mi úgy gondoljuk, hogy ez a két helyi közéleti személy részéről minimum egy bocsánatkérő kiigazításra megérett helyzet!

valovelemeny
A kerepesi lapban megjelent, részlehajló írás

Azt pontosan tudjuk, hogy a médiumok Magyarországon bizony következmények nélkül állíthatnak bármi hazugságot magánszemélyről, így nem táplálunk illúziókat a mostani esetben sem!

2014 szeptemberében történtek óta az áldozat apja Varga F. (negyedrész tulajdonos) a házat belülről tönkretette, fűtésrendszert, beépített bútorokat barbár módon kiszerelte. A nyomozás alatt úgy Ő, mint az élettársa többször ellenmondásba keveredett saját magával. A támadólag fellépő élettárs tanúvallomása, tekintettel a hatszoros ellentmondásra és módosításra, hiteltelenné vált a nyomozóhatóság számára. 2015.12.23.-án született ügyészségi határozat eképpen zárta le az ügyet:

12509939_962213617187799_1517533429_o (2)

Most fordult a kocka! Súlyos testi sértés, könnyű testi sértés, hamis tanúzás, hamis vád miatt indul nyomozás V. Ferenc és élettársa B. Gabriella ellen.

A Pesti Megyei Főügyészség ügyben hozott teljes határozata IDE KATTINTVA tölthető le.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink