0.6 C
Budapest

A Betyársereg és az Erő és Elszántság kiáll a szurkolók mellett!

A hétvégén Újpest – Ferencváros derbi sorban a 276. összecsapás. A hangulat a derbihez méltó és garantált lehetne, de mind két oldalon problémákkal küzdenek szurkolók. Az egyik oldalon ott van Kubatov Gábor és a szkenner a másik oldalon egy belga üzletember, aki évek óta fiókcsapatnak, egyfajta játékos piacnak tekinti a 132 éves Újpest Football Clubbot. A Betyársereg és az Erő és elszántság kiáll a szurkolók mellett!

20273341_1505989406088038_1702585174_o

A Ferencváros szurkolók évek óta tüntetnek a szkenner ellen és bojkottálják a mérkőzéseket, ahol ezzel a beléptető rendszerrel tudnak csak jegyet venni. Mivel a Szusza Ferenc stadionba is csak ezen a módon léphetnek be így a 276. derbin sem lesz ott a Fradi tábor. Aggodalomra ad okot, hogy a Ferencváros, mint állami csapat nem kis pénzügyi támogatással kettős vereséggel búcsúzott a labdarúgó Európa-ligától, miután a selejtező második fordulójának csütörtöki visszavágóján 3-1-re kikapott a dán Midtjylland vendégeként. Sajnos hiába a sok beleölt pénz a komoly sikerek elmaradnak és ez így is marad amíg a csapatban ennyi külföldi zsoldos focizik, szív nélkül és ameddig az igazi Fradi tábor vissza nem tér. Szív nélkül nem megy.

A másik oldalon ott van egy Belga üzletember Roderick Duchatelet, aki évek óta fiókcsapatnak, egyfajta játékos piacnak tekinti a 132 éves Újpest Football Clubbot. A 2013–2014-es Magyar Kupa győzelem óta sajnos az Újpest mélyrepülésben van. A tulajdonos nem hajlandó komolyabb összegeket fordítani a klubra. Most a tradíciót akarja megölni Újpesten, ami talán az egyetlen reménye jelenleg a szurkolóknak, akiknek egy része évek óta távol marad a regisztráció és a szurkolói kártya miatt.

Pár héttel ezelőtt állítólag Gyarmati Eszter az Újpest FC ügyvezető igazgatója találta ki a címer váltást, és egy kétes címer szavazáson, ahol bárki bármilyen ellenőrzés nélkül szavazhatott, három gyerekrajz szintű címer közül megszavazták az egyiket. Az Újpest szurkolók természetesen nem támogatták és tüntetést szerveztek.

20217342_1505989349421377_271587796_n

Roderick Duchatelet a tegnapi nap folyamán reagált: ” Ittas, belőtt és agresszív emberekkel tárgyalni nem fogunk.. ” ennyit jelentenek neki a szurkolók. A hétvégén az Újpest tábor bent lesz és mindent megtesznek azért, hogy a 132 éves Újpest Football Klubtól ne tudják elvenni a tradícióját. Üzentek is Roderick Duchateletnek „SÍRNI FOGSZ!” Tradicó nélkül nem megy.

EZEK UTÁN A BETYÁRSEREG, MINT PATRIÓTA SPORTMOZGALOM ÉS AZ ERŐ ÉS ELSZÁNTSÁG NEM MARADHAT CSENDBEN! ITT AZ IDEJE KIÁLLNI A SZURKOLÓK MELLETT, A SZKENNER ÉS AZ ÚJ CÍMER ELLEN, ÍGY EZÚTON TÁMOGATÁSUNKRÓL BIZTOSÍTJUK A SZURKOLÓTÁBOROKAT! MI ÚGY GONDOLJUK SZÍV ÉS TRADÍCIÓ NÉLKÜL NINCS DERBI!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink