1.5 C
Budapest

A Betyársereg Facebook oldalát törölték – de mi mindig visszatérünk!

Várható volt, így nem lepődtünk meg, de azért jobb indokot is kitalálhattak volna. A Betyársereg eltűnt a Facebookról, de mindjárt vissza is tér, mert a harcosok soha nem adják fel.

Betyár Sereg boritó 7

Ha egy ellenséges terepen egyszerű dolgunk lenne, akkor nem lenne ez valódi harc. Tisztában voltunk vele, hogy ha a zsidók játszóterén kalandozunk az Ő játékszabályaik érvényesek. Tudtuk, de azt is látnunk kell, hogy minden eszközt ki kell használnunk a propagandára. Ezért 2013 októberében elindultunk az Ő közösségi oldalukon is. Magunk sem gondoltuk volna, hogy ennyire sikeresek leszünk és, hogy a harcos magyarság oldala előre tör az internet, virtuális világában is. A mai napig 38.275 ember lájkolt minket és volt olyan időszak, amikor egy millió embert értünk el Facebookon. Volt olyan postunk, amit 750 ezren láttatok, de nem volt ritka a 10-15 ezer lákj sem egy-egy bejegyzésnél. A számok makacs dolgok ezt még a zsidók is jól tudják. Meg is ijedtek. Egy idő után jöttek a figyelmeztetések, mondvacsinált indokokra hivatkozva. Aztán már nem hivatkoztak. Szerkesztőinket tiltották egy időre, oldalunkon töröltek képeket. Legutóbb már meg sem indokolták csak az ő mindenható „Közösségi Alapelveikre” hivatkoztak. Mi persze hivatkozhattunk erre, amikor magyar zászlót égető sovinisztákat mutattunk be, nem történt semmi.

Az utóbbi héten már nem is indokoltak, csak töröltek. Az ocsmányságnak nem volt határa. Főszerkesztőnket olyan indokkal tiltották le, amely már a civileknél is kiverte a biztosítékot. Történt ugyanis, hogy Facebook oldalunk vezetője kitett egy képet Tyirityán Zsoltról, ahogy egy fiatal 10 éves kisfiúval közös fotón mutatkozott. Úgy látszik baj ha gyerekekkel mutatkozunk. Esetleg ha buzik lennénk és egymást nyalnánk-falnánk az bejönne nekik.

Ez nem tetszik az országhódítóknak?

A végső indok pedig végképp durva. Tiltottak, majd töröltek minket a jövő évi Becsület Napi plakát miatt. Semmi indok, csak a plakát. Írtunk nekik, érveltünk. Persze tök felesleges körök ezek, de megtettük.

„A kifogásolt tartalom egy rendezvény plakátja, amit évről évre megrendeznek és a rendőrség és a társzerveik (ahol engedélyeztetni kell őket) engedélyezik, tehát törvényes rendezvényről van szó. Betiltott szervezet nem vesz rajta részt. Így nem érthető a Facebook tiltása, oldaladataink visszavonása. Egyértelmű, hogy politikai akcióról van szó, ami véleményünk szerint megengedhetetlen. Egy politikai kisebbség jól megszervezett bejelentése, tiltakozása állhat a háttérben, és valószínűleg a moderátorok csak azt nézték, hogy valakiknek ez nem tetszik. Kérjük felülbírálni ezen bejelentéseket, és az oldalunk visszahelyezését. Köszönettel: A Betyársereg oldal üzemeltetői”

10698534_796318260427323_4158016632479921339_n

Ennyi lett volna, de mi csak nevetünk rajtuk. Ha ettől boldogak tegyék, töröljenek, de mi úgyis itt maradunk. A Google Analytics  statisztikái szerint lassan 1 milliós látogatottságú holnappal rendelkezünk, napi több ezer, esetenként 10 ezer látogatóval. Ezt nem tudjátok elvenni, bárhogy berzenkednek.

Voltunk 40 ezren! Most leszünk 80 ezren és ha ez sem tetszik majd 120 ezren! Nem olyan fából faragták a betyárokat, hogy csak úgy feladják. Teljesen mindegy, hogy a való világban, vagy az interneten kell fellépni az igazság és a magyarság oldalán. Mi mindig itt leszünk és HARCOLUNK!

Az új Facebook oldalunkat IDE KATTINTVA érhetiek el.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink