0.2 C
Budapest

A Betyársereg győzelme a cigánybűnözők felett (+videók)

Nemrégiben a Betyársereg Vácon mutatott irányt a cigánybűnözőknek. A kiállásnak meg is lett az eredménye. A betyárok megmozdulása helyükre tette a cigányokat.

hatterkep5-1024x576

Mint arról múlt héten beszámoltunk a Vácon működő a Kipufogó és Gumi szervizt egy helyi magyar érzelmű ember üzemelteti családjával. A nemrég indult vállalkozás azonban nem várt nehézségek elé került. Nem az adóhatóság vagy egyéb szervek nehezítették meg a helyzetüket, hanem a cigányok. A fémgyűjtésből élő (értsd.: színesfém lopásban jártas) kisebbségiek a munkák során keletkező fémhulladékot akarták. A vállalkozás tulajdonos, aki a Betyársereg tagjaként is aktívan részt vesz a nemzeti oldal harcaiban, nemet mondott a cigányok követelőzésének. A betyárok – azon félreértéseket elkerülendő, hogy ezek az ösztönlények bármit megtehetnek – közel 70 fővel jelentek meg és “járőröztek” a környéken, remélve, hogy eztán a cigányok jobban meggondolják kiket zaklatnak.

A történet itt véget is érhetne, azonban a Betyársereg jelenléte valóban pozitívan hatott a környékre. Többek között a Váci Napló is beszámolt a mozgalom akciójáról, illetve több média is a környéken hírei közé vette a vonulást. Tehát a helyi média is valós problémának látja azt, amiért a mozgalom kiállt. A Betyársereg honlapja pedig egy ideig nem volt elérhető a hatalmas érdeklődés miatt, ugyanis ebben a pár napban több mint 60 ezren látogatták meg portálunkat. Csak a vakok nem látják, hogy az emberek végre rendet akarnak!

Győzelem a cigányok felett

Voltak, akik azt vetették a Betyársereg szemére, hogy oda kellett volna csapni, esetleg radikálisabb eszközökkel és nem csak vonulgatni kellett volna, mert ezzel semmit nem érünk el. Ezek a főleg interneten harcoló, igazi fotelforradalmárok valószínűleg még sosem tettek semmi maradandót és nem harcoltak nemzetünkért valós eszközökkel, a billentyűzetükön kívül. Nos, ezeket a kemény legényeket el kell, hogy keserítsük, maguk a cigányok cáfolják meg állításaikat. Flórek Tiborral a gumiszerviz tulajdonosával beszélve kijelenthetjük, hogy győzött a nemzeti oldal Vácon.

A vállalkozó elmondása szerint a helyi cigány önkormányzat vezetője tett nála látogatást és behízelgő módon próbált közeledni a hazafi felé. Még mikulás csomagot is hozott volna a gyermekeinek ajándékba, hogy elsimítsa a problémát, amelyet egyébként maguk a cigányok okoztak. „Láthatóan zavarban volt és próbálta a fajtársai által keltett feszültséget csökkenteni, esetleg végleg feloldani.” – emeli ki Flórek Tibor. A cigány vezető látogatása minősíti is a Betyársereg kiállását, hiszen a legritkább esetben jelenik meg egy cigány vezető, hogy bocsánatot kérjen valami miatt, vagy, hogy vállalja a felelősséget fajtársai tetteiért. A látogatás egyértelmű jele, hogy csak a harcos kiállással és a nemzeti oldal közösségi erejével sikerülhet eredményeket elérnünk és rendet vágnunk az országban. A szavak ideje lejárt, ideje a tettek mezere lépni minden politikusnak és nemzeti szervezetnek! A fenti példa jól mutatja, hogy a bűnöző cigányok csak ebből értenek igazán.

Persze a fenyegetések sem maradtak el. A vétkes cigányok telefonon megfenyegették a gumiszerviz tulajdonosát, akit persze nem ijedős fából faragtak. Hozzátesszük a nemzeti oldalon már 15 éve tevékenykedő hazafiról van szó, így a mozgalom nem csak egy betyárnak, de egy tapasztalt harcosnak is segített ezzel a megmozdulással, ahogy a környéknek is. A fentiekből láthatjuk, hogy nem is sikertelenül…

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink