A Betyársereg ismét lecsapott egy bűnöző bandára

május 6, 2015 a Akcióink

A Betyársereg tovább folytatja a rend védelmét, természetesen a törvények betartásával. Most a főváros és környéki klánok sikeres akciójáról olvashatnak egy beszámolót. Arrafelé egy ideig biztosan rend lesz, egészen addig, amíg meg nem értik, hogy  „NE BÁNTSD A MAGYART, MERT PÓRUL JÁRSZ!”

Történetünk két héttel ezelőtt kezdődött, amikor is szombat reggel 6-kor két drogos rejtett erőforrás betört egy házba, pontosabban annak padlására, úgy, hogy egy anyuka és két kicsi gyermeke a házban aludt. Ezen akciójuk során egy televíziót zsákmányoltak. Az édesanya felriadt a zajra, de mire kiment már nem talált senkit. Sokat nem vártak a bűnözők, mert következő hét csütörtökén, hajnal fél egykor, ismét zajra ébredtek, ám most nem volt szerencséjük a betörőknek.

IMG_20150424_195018

Az anyuka rendőrt hívott, és elfogták a betörőket. Itt ragadnánk meg az alkalmat, hogy őszinte elismerésünket fejezzük ki a rendőröknek, akik 4 perc alatt a helyszínen voltak és elfogták a két varangyot. A két drogosunk olyan magasan járt a fellegekben, hogy a lopott holmival (ezúttal számítógép, és cipők) a kapu és a ház előtt parkoló rendőrautók közt próbáltak meg elsétálni.

A rendőrök korrekten és maximális megértéssel kezelték a helyzetet, tehát NAGY PIROS PONT NEKIK! Az, hogy másnap délután már ki is engedték őket, az nem rajtuk, hanem a jogi szabályozás hiányosságain múlott. Na, de itt jön a csavar, ugyanis a ház, amelybe betörtek a Betyársereg egy tagjának otthona volt! A történethez hozzá tartozik még, hogy amikor elszállították őket elég keményen megfenyegették a családot, és a szomszédokat. Visszajönnek, mert mindenki „vamzer” és meg lesz b@szva mindenki, és valami torokvágást is említettek. No, nekünk sem kellett több, a budapesti, a csepeli klánnal karöltve egy baráti beszélgetésre indult bajtársunkhoz.

Ezek a férgek húzogatták az oroszlán bajszát, de „pórul jártak!” A bűnöző életmódot folytató személy házához sétáltunk, aki szerencsénkre éppen akkor érkezett haza – valószínűleg újabb portyáról – és, aki ismét úgy be volt állva, mint a gerely. Nehéz volt a felfogása, de nem adtuk fel, megértettük vele, hogy amit csinál az nem jó. Az ész érvekkel nem tudott vitatkozni, így megígérte, hogy elköltözik. Azóta nem láttuk. Lehet, hogy valóban elment. Jobban jár, a saját érdekében.

dani

A liberálisok folyton rasszistáznak, ha rólunk van szó, de döntse el mindenki maga, hogy az elkövető melyik rasszhoz tartozhat. A fénykép a bűnöző Facebook oldaláról való.

Sem ide, sem a környék egyetlen házába nem fognak betörni úgy, hogy ne tudjunk róla, és ne üljünk le velük egy újabb „kerekasztal beszélgetésre”, és ez addig fog így menni, amíg kifogynak a szavakból és minden másból.

„NE BÁNTSD A MAGYART, MERT PÓRUL JÁRSZ!”

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment