31.9 C
Budapest

A Betyársereg ismét online – „az emberek nemesítése a fő feladatunk”

A szekszárdi nemzeti borozóban  Tyirityán Zsoltot a sereg vezetőjét a Szent Korona Rádió munkatársa kérdezte az új honlap tervéről.

 

A Betyársereg bár az elektronika és az internet világától elzárkózó szervezet, a mai világ technikai fejlődése mellett ők sem mehetnek el szótlanul. Honlapjuk a www.betyarsereg.hu egy ideje azonban nem elérhető. Hogy mi ennek az oka és, hogy mit tervez a hazafias szervezet arról Tyirityán Zsolt a sereg vezetője beszélt, a pécsi klán szekszárdi karácsonyi összejövetelén.

IMG_4839méretezett

 

Mi az oka annak, hogy a szervezet honlapja elérhetetlen az utóbbi időben?

Annak idején, amikor a Betyársereget létrehoztuk, akkor elterveztük azt, hogy a „technokratizmust” teljesen háttérbe szorítva csak propagandacélokra fogjuk használni az internet világát. Más célunk nem volt csak az, hogy a szervezetünk léte köztudottá váljék. Emiatt hoztuk létre egy honlapot, amely most teljesen átalakul.

Mi a célotok az új honlappal?

Az a célja ennek az új oldalnak, hogy egyfajta életmódprogramot tudjunk átadni, ami magába foglalja a jelen kor harcosának szellemi, illetve gyakorlati felkészítését. Valamint szeretnénk megismertetni az érdeklődőket a Betyársereg hétköznapjaival.

Tehát most minden emberhez szeretnétek szólni?

Minden embert meg akarunk szólítani ezzel, aki valamilyen formában még hisz a magyar genetikában rejlő harci erőben.

Ti egy életmódmagazint fogtok életre hívni, nem pedig egy újabb hírportált.

Abszolút így van. Tehát a napi politikával nem fogunk benne foglalkozni, sőt ez magasan felül fog emelkedni a napi politika etikátlan mocskán. Ez egy eszmeiségnek, egy szellemiségnek lesz a bemutatása, ami él küzd és harcol. Itt kell azonban felhívnom a figyelmet arra, hogy bizonyos komoly kockázatok miatt a Betyársereg, mint szervezet nincs jelen a közösségi oldalakon, így a Facebook-on sem. Sőt sok olyan nyíltan, NBH-s akciók is vannak, ami például az én személyemet is feltünteti a Facebook-on, pedig nem, hogy nem vagyok rajta, de rühellem minden formában ezt a megjelenési módot. A Betyársereg nevében csakis én nyilatkozhatok és ezek a nyilatkozatok csak és kizárólag ezen az oldalon fognak megjelenni! E-mail formájában, ahogy eddig is ezután sem fogunk senkinek sem üzenni, ugyanis, mint ahogy észrevehettétek ilyenkor mindig előnyben részesítettük a személyes megkeresést. Semmilyen formában ne keressenek bennünket az ehhez hasonló portálokon! A Betyársereg egyetlen hiteles megjelenési módja, az internet világában, ez az oldal lesz.

Nemsokára találkozhatunk az új honlappal, amelyről természetesen rádiónk olvasói is értesülni fognak majd. Azonban most egy kicsit evezzünk aktuálisabb vizekre. A nemzeti oldal ás a sereg szempontjából hogyan értékeled a 2012-es esztendőt?

IMG_4835

A Betyársereg szempontjából kiemelkedően sikeres év, úgy a szervezés, mint a szervezeti megerősödés tekintetében. Az egész országot gyakorlatilag lefedi, a mítosz minek jelmondata „Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!” Létszámunk növekedett, klánjaink szervezettebbek, és felkészültségi szintjük is folyamatosan emelkedik. Népszerűségünk szintjét jellemzi, hogy képletesen szólva, az „íróasztalomon” garmadával állnak a belépni szándékozók nyilatkozatai.

A nemzeti oldalon azonban nagyon komoly problémának látom azt, hogy az emberek kinyilatkoztatásai nincsenek összhangban a cselekedeteikkel. Gyakorlati példával élve: elítélheti valaki a kapitalizmust, harcolhat ellene, de nem sokat ér a küzdelme, ha ő maga fogyasztói idióta. Magának az embernek a nemesítése a fő feladatunk, hogy aztán hordozója tudjon lenni, megvalósítója annak az eszmeiségnek, amelyet adott esetben felvállal.

A 2013.év a lelki felemelkedés éve kell, hogy legyen? Ti pedig ennek a változásnak az elősegítőivé kell, hogy váljatok?

Én mindig az önszerveződés mellett álltam ki, tehát 2013-ban is ezt a vonalat kell, mindenféle formában erősíteni. Mivel katonának tartom magam, – akit az Isten megtanított arra, hogy harcoljon, és ezt a képességét másoknak is továbbadja, illetve a hasonlóan gondolkodó emberekből ezt az irányzatot maximális szinten kihozza – így én ezt a gondolatkört népszerűsítem, sőt úgy gondolom, hogy a Betyársereggel, a nemzet önvédelmi képességének a felfokozásán munkálkodunk. A legfontosabbnak tartom az embernemesítést, annak az embertípusnak a kinevelését, aki ténylegesen hitelesen tudja megjeleníteni, képviselni azt az ideológiát, amit vall.

Mivel a honlap sajnos nem üzemel így az emberek nehezebben tudnak tájékozódni a sereggel kapcsolatos információkról, eseményekről. A Betyársereg mostanság, milyen nagyobb akciókat szervezett?

Most a legutóbbit tudom elmondani, ami egy szinten szép siker és simán bevállalható. Egy tagunknak segítettünk a Dóci tanyavilágban, ami egy igen komoly etnikailag fertőzött térség a bűnözés szempontjából. Megjelentünk egy közel 60 fős létszámmal és tettünk egy egészségügyi sétát, utána elkísértük a barátunkat dolgozni az éjszakába. A cigányok miután megtudták, hogy létszámunk lecsökkent eltervezték, hogy betámadják a diszkót, ahol a barátunk dolgozik. Kocsiba ültek és elindultak leszámolni velünk. Ennek a következménye az lett, hogy a bedrogozott, berúgott cigányok 150-el rodeózva egymásba hajtottak, egy személy meghalt, a többi életveszélyes állapotban kórházban van. Ráadásul hab a tortán, hogy innentől kezdve az a két család, aki terrorizálta a környéket az most egymást okolva, egymás torkának esett. Így tehát nagyobb erőfeszítés nélkül segítettünk a környéken. Ezután büszkén tudom mondani, hogy a Betyársereg védelmét maga a Teremtő látja el.

IMG_4837

Mi az, amit javasolnál az olvasóknak, a jövőbeni nemzeti harcokhoz?

Fokozatosan készüljetek arra a küzdelemre, amit értékrendünk védelmében kell megvívnunk, és ennek szellemében az értelem és az ütőképesség jegyében képezzétek magatokat szellemileg és fizikálisan is. Fizikális képzés folyamán a legjobb társ az maga a fájdalom, melyet, ha érzel, akkor biztosan tudhatod, hogy a gyengeség távozik a testedből. Ne éljetek életszínvonal hajhász homálydenevérként, hanem hitelesen, életprogramszerűen képviseljétek azt az ideológiát, amely nemesíti személyeteket. Higgyétek el ez küzdelmünk alfája és omegája.

Köszönjük szépen az interjút! A hamarosan induló új honlaphoz kitartást és sok sikert kívánunk!

(Szent Korona Rádió)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink