A Betyársereg két kiváló harcosa bizonyított a Ceglédi Küzdősport Gálán (+videó)

április 18, 2016 a Szellemiség

Szabó István „Tüske” és ifj. Garaguly Pál. Két név, amelyet jó, ha megjegyzünk, mert még biztosan hallani fogunk róluk. A Ceglédi REBORNING Küzdősport Gálán mindketten győztek. Nem is akárhogyan! Az eddig amatőrként induló Tüske egy profi K-1-es versenyző ellen, míg a 18 éves Garaguly Pál élete első meccsén T.K.O.-val lépett ki a ringből.

13041330_1171217152922874_3012416684701901639_o

Bal oldalon mester és tanítványa – Hajdú Tamás és Szabó István „Tüske”

Az ország legjobb MMA harcosa, Halmi Viktor által rendezett REBORNING Küzdősport Gálán a Betyársereg két ifjú tehetsége is megmérettette magát. Szabó István eddig 3 amatőr mérkőzésen volt túl, amiből kettőt K.O.-val sikerült megnyernie. Ellenfele a nemzetközi és magyar szinten is többszörös profi K-1-es bajnok Nedreu Dani volt.  Tüske tehát egy valódi profi harcossal került szembe, akit a 3. menetben sikerült K.O.-val kiütnie. Ki kell emelnünk, hogy Nedreu Dani rendkívüli harci szellemmel megáldott sportoló, aki remekül küzdött a ringben. Szép meccs volt!

Ez a győzelem dupla siker, hiszen Tüske edzője is a Betyársereg bajnoka, profi harcosa, Hajdú Tamás.

A Gyulán megrendezett Küzdelem Napja elnevezésű küzdősport gála –  Szabó István és Kiss László K-1-es mérkőzése

A gála másik fénypontja ifj. Garaguly Pál mérkőzése volt. Akik követik a magyar MMA-t, azoknak ismerősen csenghet ez a név, hiszen Pali édesapja – aki szintén a Betyársereg harcosa – is profi sportoló volt. A harcos vér tehát tovább szállt.

A mindössze 18 éves fiatal titánnak még nem volt mérkőzése. Mindjárt az első meccsét, nehézsúlyban, egy nála tapasztaltabb több meccses ellenfél, a Halmi Vale Tudo Slim amatőr versenyzője Oláh József ellen nyomta le. 3×3 percben, MMA szabályrendszerben. Itt is betyár győzelem született. Rögtön az első menetben T.K.O.-val sikerült győzedelmeskedni a 18 éves harcosunknak. Edzők terén Pali is a legjobbakat kapta. A földharcban Juhász József túrkevei birkózó, az álló technikában pedig Hajdú Tamás segítette újdonsült bajnokunkat.

13045532_1593997264248705_981769923_n

Jobbról: Kerepeczki Gábor „Krepa”, ifj. Garaguly Pál, Tyirityán Zsolt, Szabó István „Tüske” és id. Garaguly Pál

A gála nagy médiaérdeklődéssel zajlott így további részletekkel és meccsvideóval is jelentkezni fogunk a későbbiekben. Két ifjú harcosunkat egy-egy interjú formájában pedig Önök is jobban megismerhetik nemsokára!

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment