-1.4 C
Budapest

A Betyársereg megállíthatatlan – 150 harcos betyár a vecsési seregszemlén (+videók)

„A pártok évértékelőt tartanak, mi seregszemlét” – így nyitotta meg a sereg fennállásának első ilyen programját Tyirityán Zsolt Vecsésen. A klánok legjava megjelent a találkozón, de koránt sem mindenki. 

IMG_7160

A Vecsési seregszemle jó példa volt arra, hogy a valódi harcos szellem még megmaradt hazánkban. A Betyársereg korszakváltáshoz érkezett, hiszen az ellenség megmaradt azonban a harcot szervezettebb formában kell folytatni. A vecsési találkozó erre volt kiváló alkalom, hiszen a klánvezetők és a tagság nagy része megjelent, így sok kérdés tisztázásra került.

IMG_7159 (2)

Az alábbi interjúban Tyirityán Zsolt nemcsak a sereg jövőjéről, de a közelgő választásokról és nemzetünk önvédelmi készségének felébresztéséről is beszél. Figyelem érzékeny lelkűek, 150 betyár vonulása is látható a képeken, megtekintése csak erős idegzetű liberális jogvédőknek ajánlott!

Természetesen a betyárok jeles sportolói sem maradhattak ki az „évértékelésből” így őket is kamera elé állítottuk.

Süli József többszörös magyar bajnok, világ bajnok és világcsúcstartó erőemelő edzővel és Radnóti László kiváló ketrecharcos gladiátorral beszélget Tyirityán Zsolt. Radnóti Lacival megjelent legutóbbi írásunk már utalt a jövő évi szereplések fő irányvonalára.

Az ifjú tehetségek sem maradhattak ki. Antal Gergely kempó bajnokkal már olvashattak nálunk egy bővebb interjút, most őt kérdeztük a 2013-as évről és a jövő küzdelmeiről.

Két legendás név, két hatalmas harcos. Ruszlan Domracsev és Kerepeczki Gábor (Krepa) beszél a 2014-es terveikről.

A Betyársereg első seregszemléjén olyan hazafiakkal beszélt Tyirityán Zsolt, akik nemzetünk valódi harcos szellemének remek képviselői. Ilyenek voltak a már fent említett hazafiak is, és ilyenek, akikkel utolsó beszélgetésünk zajlott, amelyben az ifjú generáció értékéről is szó esett. Edelényi Tamással, interjúnk egyik szereplőjével korábban már láthattak interjút olvasóink, itt bővebben beszél a vecsési edzőterem fejlődéséről is.

További képeinket a seregszemléről megtekinthetik IDE kattintva!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink