0.6 C
Budapest

A Betyársereg szolidaritást vállal az Arany Hajnallal

A kommunisták által kivégzett fiatalok melletti szimpátiatüntetésen vezetőnk Tyirityán Zsolt is fel fog szólalni november 12-én, kedden a Görög Nagykövetségnél.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) megemlékezést és szimpátiatüntetést szervez a görög Arany Hajnal mellett, melyhez a Betyársereg is csatlakozott.

Jövőhét kedden fog sor kerülni arra a rendezvényre, mely egyrészt emlékezni hívja a magyar hazafiakat két elhúnyt görög bajtársukra, illetve egyben egy kiállás is az Arany Hajnal bebörtönzött vezetősége mellett. A HVIM-et Zagyva György Gyula alelnök és Incze Béla vezetőségi tag fogja képviselni, a Betyársereget pedig Tyirityán Zsolt, a szervezet vezetője.

„Nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy a világ bármely pontján kommunista gyilkosok tizedelik a hazafias erőket, de felemeljük a szavunk a magát demokratikusnak nevező kormányok önkénye ellen is.” – írta a deres.tv szerkesztőségének a HVIM vezetősége.

A rendezvényre november 12-én 18:00-kor fog sor kerülni Budapesten, a Szegfű utca 3. szám alatt található Görög Köztársaság Nagykövetségének épülete előtt.

A gyilkos biztosra ment

Elég kemény videó a múlt heti kommunisták által elkövetett gyilkosságról.

A görög Arany Hajnal egyik athéni irodája előtt lőttek rá három emberre, ketten meghaltak. A kommunista támadó motoron érkezett, és a hazafias párt 20 és 24 éves tagját lőtte agyon. A kormányszóvivő szerint a görög demokráciát érte támadás.

A videón jól látható, hogy a támadó biztosra ment, még a földön fekvő hazafiakba is belelőtt.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

(Deres.tv, Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink