0.4 C
Budapest

A Betyársereg Vácon csapott le a cigánybűnözőkre (+videó)

A Betyársereg egy 70 fős csapattal mutatta meg erejét, hogy irányt mutasson azon cigányoknak, akik egy helyi vállalkozót próbáltak terrorizálni. 

A Betyársereg nagy számban a cigányok ellen

A Vácon működő a Kipufogó és Gumi szervizt egy helyi magyar érzelmű ember üzemelteti családjával. A nemrég indult vállalkozás azonban nem várt nehézségek elé került. Nem az adóhatóság vagy egyéb szervek nehezítették meg a helyzetüket, hanem a cigányok. A fémgyűjtésből élő (értsd.: színesfém lopásban jártas) kisebbségiek a munkák során keletkező fémhulladékot akarták. A vállalkozás tulajdonos, aki a Betyársereg tagjaként is aktívan részt vesz a nemzeti oldal harcaiban, nemet mondott a cigányok követelőzésének.

Ezek az ösztönlények persze nem adták fel, folyamatosan próbáltak nyomást gyakorolni a családra. A váci hazafi a következőket mesélte – „Először egyedül jöttek aztán egyre többen  lettek, hogy erejüket fitogtassák, szemmel láthatóan fel akarták mérni a terepet! Majd egy elvégzett munka után fizetés nélkül kihajtottak a műhelyből, úgy hogy a 3 éves kisfiamat szinte majdnem elsodorták. Ekkor lett elegem és ekkor kértem bajtársaim és Tyirityán Zsolt segítségét.”

A betyárok közel 70 fővel jelentek meg és „járőröztek” a környéken, remélve, hogy eztán a cigányok jobban meggondolják kiket zaklatnak. Mint Flórek Tibor meséli „végigsétáltunk a városon és meglátogattuk a fertőzött helyeket. Érdekes módon a környéken még elvétve sem találtunk élősködőket! Persze a várost a rendőrség szinte hermetikusan lezárta és délelőtt óta megfigyelés alatt tartotta a műhelyem. Mindenesetre, akiknek félnivalójuk volt, azok a környékről is eltűntek és már tudják, hogy ilyet nem szabad csinálni! Mert ez a műhely nincs egyedül!”

Mi pedig hozzátennénk: Nem mellesleg a környék is biztonságosabb lesz egy ideig!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink