A cigánybűnözés ellen tüntetett a Betyársereg bajtársi szervezetekkel Jászapátiban

július 26, 2021 a Akcióink

A cigánybűnözés ellen tartott erődemonstrációt Jászapátiban július 25-én a Mi Hazánk, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom. Hiába követelte a gyűlés megtiltását az MSZP, a Momentum és 52 másik szervezet, a választóik akaratát szemmel láthatóan nem képviselték, hiszen egyetlen ellentüntető sem jelent meg az eseményen.

A roma érdekképviseleti szervezetek és a Fidesz összejátszásának köszönhetően a rendőrség vonulás helyett, csak statikus demonstrációt engedélyezett. A térség fideszes országgyűlési képviselője korábban kifejtette, hogy szerinte a Jászságot a Mi Hazánktól kell megvédeni. Bár a “rejtett erőforrások” előzetesen ellentüntetéssel fenyegetőztek, a településre érkező magyarok ebből alig érzékeltek valamit.

A Mi Hazánk alelnöke Novák Előd meg is jegyezte, hogy a mozgalom az MSZP, a Momentum és még 52 másik szervezet tiltakozása ellenére is Jászapátiba érkezett, mert “minden magyar felelős minden magyarért”. Novák szerint a rendőrségi tiltások egyértelműen Pócs János nyomására történtek meg.

Dobrán Gyula a Mi Hazánk jászsági önkormányzati képviselője elmondta, hogy ha mi nem lépünk, akkor Magyarország elveszíti a Jászságot. Az országgyűlési képviselőjelölt leszögezte, ha jövőre a baloldal nyer, Magyarország végleg veszít.

A tisztességes ember a munkabérből alig tud megélni, amíg a drogterjesztők, uzsorások bővelkednek a vagyonban, a “fuxokban”, a luxusautókban!

Soha nem fogunk meghátrálni! Bajtársaimmal, a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjaival küzdeni fogunk a végsőkig, mert ez a mi hazánk! Ez a mi sorsunk, ez a mi szent küldetésünk! – ezt már László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője mondta.

Apáti István szerint a kialakult helyzet miatt a fő felelősség egyértelműen a Fideszé, hiszen a kétharmados kormányzás birtokában sem voltak képesek rendet tenni. A Mi Hazánk országgyűlési képviselője a liberális erők ajvékolását sem hagyta szó nélkül.

“A tornából felmentett, joghurton felnőtt, taknyos, momentumos, liberális elit próbál minket kioktatni, akikhez képest még egy üregi nyúl is bengáli tigrishez hasonló bátorsággal rendelkezik”

– fogalmazott.

A demonstráción Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője is felszólalt. “Aki nem vak, az látja, hogy különböző frontokon világháború zajlik. A mi legtökéletesebb fegyverünk az összefogás és az összetartás. Ha ezt megvalósítjuk, nincs erő, amely legyőzzön minket” – mondta.

A megjelenésünkkel elértük, hogy a mai napon Jászapáti az ország legbiztonságosabb települése -tette hozzá Tyirityán Zsolt.

A beszédek sorát Toroczkai László a Mi Hazánk kormányfőjelöltje zárta.

A teljes beszéd:

Nincs 20 évünk, hogy megmentsük az országot. Nincs már következő nemzedék. Néhány éven belül rendeznünk kell azt, amit rendezni kell. A Mi Hazánknak pedig van erre programja – közölte.

Erkölcstelen, gyáva politikusokkal van tele az ország.

Jászapáti polgármestere a polgármesterek szégyene

– tette hozzá.

Mint mondta, 2022-ben van utoljára lehetőségünk arra, hogy kitakarítsuk a Parlamentet, hogy következménye legyen az álszent politikusok sorozatos árulásának. Ha kell, akkor a barikádokon is találkozunk! Fel a győzelemre! – nyomatékosította gondolatait a rendezvény végén a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.

Érdekesség, hogy még a cigányok körében sincs felhőtlen tesóság, stábunk ugyanis szemtanúja volt annak, hogy rejtett erőforrásék saját vezetőiket szidják.

Magyar Jelen nyomán Betyársereg

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment