11 C
Budapest

A DK tüntetéssel tervezi megakadályozni Horthy-szobor avatást – mi is ott leszünk!

Május 20-án, Perkátán három magánszemély kezdeményezésére szobrot avatnak vitéz nagybányai Horthy Miklós kormányzónak. Az avatáson a fideszes polgármester mellett ott lesz Mészáros István, az Új Magyar Gárda főkapitánya, Hegedűs Loránt és természetesen mozgalmunk is képviselteti majd magát. A Demokratikus Koalíció szintén ott lesz a rendezvényen, ugyanis demonstrációt jelentettek be a szoboravatás ellen.

A DK vasárnapi közleményében azt írja: „A Demokratikus Koalíció meg fogja akadályozni a Horthy-szobor felállítását! A DK május 20-án a szoborállítás tervezett helyszínén fog tüntetni, hogy akár csak a székesfehérvári Hóman-szobor felállítását, a perkátai Horthy-szobor felállítását is megakadályozza. Senki sem dicsőítheti a zsidótörvények, a fehér terror és több százezer magyar ember halálának felelősét”

A közleményben azt is írják, „a Horthy-szobor kapcsán újra összeállt a Fidesz-Jobbik frakció, hiszen több jobbikos prominens is részt venne a szoborállításon. Ismét kiderült, hogy összenő, ami össze tartozik, a Jobbik sem tud más lenni, mint mi lényege”.

A Betyársereg tagsága biztosan ott lesz a Horthy-szobor avatáson! Gyertek, ha mertek!

Addig is egy aktuális nótával kedveskedünk mindenkinek. 🙂

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink