0.6 C
Budapest

A Fidesz nem áll ki a Trianon tragédiáját semmibe vevő MLSZ ellen (+videó)

A Jobbik megkérdezte a Fideszt, hogy mégis mit gondolnak az MLSZ nemzetellenes döntéseiről. L. Simon László persze csak ferdített és szépíteni próbálta a dolgokat. Örülünk, hogy a Jobbik kiáll ez ügyben, de ennyi nem elég.

letöltés-2
„MLSZ nem a legyekkel van baj, hanem a szarral!”

Lassan elfelejtjük, hogy a Vasas szurkolóinak „Vesszen Trianon!” rigmusa kiütött a biztosítékot az MLSZ-nél és ocsmány módon a saját hazánkban büntették ezért a drukkereket. Szerencsére a Jobbiknál Szávay István felhozta az ügyet az Országgyűlésben. Nem számítottunk érdemi válaszra az (ál)nemzeti kormánytól, ezen tehát már meg sem lepődünk. Az viszont már szomorú, hogy nem ettől zeng a valódi nemzeti média. Mi lesz a következő? A magyar zászlót is kint kell hagynunk, ennyire nem lehetünk otthon saját hazánkban? Az Ultras Liberin és rajtunk kívül alig beszél erről valaki és ez szomorú. Nem elég csak a parlamentben megszólalni. Tüntetést kell szervezni az MLSZ székháza elé! Ha ezt a Betyársereg próbálná meg megszervezni azt biztosan elutasítanák, de a Jobbiknál, ezt már nem tehetnék meg.

Ha nem cselekszünk mindennaposak lesznek az olyan esetek, mint a tegnapi Magyarország-Oroszország mérkőzésen. Az Ultras Liberinek küldött olvasói levélben ismét megerősítették, azt, amit már régen tudunk. Totális támadás indult a nemzeti érzésüket kinyilvánító szurkolói társadalom ellen. Egyelőre még csak ellenük….

„Az 5. percben elvették a páromtól a székely zászlót, mondván látszik a tv közvetítésben. Amikor jeleztük, hogy a Parlamenten is lobog egy, közölték: „az irányítás akarja így…”…”

Gyalázatos, ami itt folyik. Gyalázatos, hogy nincs szurkolás és gyalázatos az egész MLSZ!

A Betyársereg nem hagyja, hogy ez az ügy a hallgatás homályába vesszen. Ennek érdekében felhív minden szurkolót és hazafit, hogy készítsen felvételeket a kiállásról. Meccseken, vagy az MLSZ székháza előtt, felirattal, vagy hangos kiáltással tiltakozzunk. Zúgjon a “Vesszen Trianon!”, a “Vesszen az MLSZ!” és “Vesszen Csányi!”. Az elkészített videókat, képeket [email protected] címre várjuk. A legjobbakat kitesszük és díjazzuk egy “Betyársereg Támogatom” pólóval! Ha más módon nem is, így tiltakozzunk, hogy a saját nemzeti tragédiánk elleni tiltakozásért ne járjon büntetés Magyarországon! Mert ez sehol a világon nem történhet meg csak itt és ha hagyjuk ez csak a jéghegy csúcsa lesz! Vesszen Trianon!

Vesszen az MLSZ! Vesszen Csányi és csak azért is Vesszen Trianon!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink