A hét videója: El Risitas elemez – az érpataki akasztások háttere (videó)

augusztus 8, 2014 a Hírmondó

El Risitasról tudjuk, hogy hozzá mindig bátran fordulhatunk, ha a tények mögé szeretnénk látni. Ezt most sincs másként, hiszen a zsidók ismét adtak okot az elemzésre.

A Deres.tv részletes beszámolója az ügyről:

Orosz Mihály Zoltán a Facebook oldalán számolt be a rendőrség házkutatásáról, illetve arról, hogy milyen „bizonyítékokat” foglaltak le az érpataki polgármesteri hivatalban.

A házkutatást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőrkapitányság életvédelmi osztálya tartotta, ahol „bűnjeleket” kerestek és „foglaltak le”. Ezek a bűnjelek: a.) a bitófák, b.) a bábuk, c.) a hóhér csuklyája, d.) a felvételt készítő kamera, e.) az a számítógép, amire a kameráról a számítógépre áttöltöttük a felvételt, valamint f-g.) ezeken túl aljas módra azt a két kamerát is lefoglalták, mellyel rögzítettük a házkutatást, abból a célból, hogy oktatóanyagot készítsünk az Érpataki Modell Országos Hálózata részére – írja Orosz.

A polgármester megjegyezte, bíznak benne, hogy a „nyomozás” annyira alapos lesz, hogy „a bábuk és a bitófák meghallgatása után a két háborús bűnöst is beidézik majd a nyomozás során és a szembesítésen tisztázzuk a háborús bűneiket és a Palesztinában végrehajtott genocídiumot, valamint a magyarok országának felvásárlása és elrablása tervének végrehajtását”.

A „nyomozást” példátlan módon a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) folytatja le. Fazekas Géza, a Legfőbb Ügyészség szóvivője kedden délután közölte: Izrael nagykövete hétfőn kereste meg az ügyészséget a hétvégén Érpatakon történtek miatt. Ezt a megkeresést – amely tartalma szerint feljelentésnek minősül – további intézkedésre a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségnek továbbították.

A Nyíregyházi Járási Ügyészség pedig kedden „közösség elleni uszítás bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendelt el”, amellyel a Nyíregyházi Rendőrkapitányságot bízta meg – olvasható a közleményben.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata viszont kedd este a rendőrség honlapján azt írta, hogy a múlt szombaton Érpatakon megtartott demonstráción történtekkel kapcsolatban az eljárás lefolytatására az ORFK a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodát jelölte ki.

(Deres.tv nyomán Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment