1.5 C
Budapest

A homoszexuális felvonulás közösség elleni izgatás!

Budapest belvárosát ismét beszennyezték azok a nem e világi lények, akik betegségüket akarják rákényszeríteni a többségi társadalomra, valamint bomlasztó tevékenységet hajtanak végre a család intézménye ellen. A liberális sajtó pedig gőzerővel fáradozott azon, hogy pozitív színben tüntesse fel az aberráltakat.

buzi-3

“A szeretet valóság, Isten csak mese!”, “Ha Magyarországra jössz, nem veheted el azt, akit akarsz”, “Keresztények a melegekért” és hasonlóateista, vallásgyalázó és társadalomellenes transzparenseket tartottak a magasba. A liberális sajtó pedig gőzerővel fáradozott azon, hogy pozitív színben tüntesse fel az aberráltakat.

A liberálisok leggyomorforgatóbbika, a 444! pedig cikket közölt az Andrea nevű olasz csúcsbuziról, aki papnak öltözve,nemzeti jelképeinket gyalázta meg a buzeráns meneten néhány évvel ezelőtt. A cikkhez egy szentimentális videóklippet is forgattak a senkiházi buziról, akit a budapesti éjszakai élet csak olasz csődörként ismert, aki mindenfajta perverzióra kapható.

Információink alapján Magyarországra kerülésével egy időben férfi prostituáltként dolgozott, nagy népszerűségre tett szert válogatás nélküli perverz szexualitásával. A fővárosi éjszakai élet egyik legaktívabb kábítószer fogyasztójaként lett híres a buzeráns társaságokban, szinte mindenkivel ágyba bújt, így került bele a fényképész szakmába.

A már említett, 2014-es deviáns felvonuláson sikerült jócskán túllőnie a célon, így – jogosan – a magyar hazafiak egyik keresett figurája lett. Az ominózus felvonulást követően azonban mégsem a hazafiak vágták szájba, hanem egy cigánybűnöző, akivel szexuális viszonya volt. Szerelemféltésből járt el alkalmi partnere keze, az eset után pedig a média ismét a szélsőjobboldali agressziótól volt hangos,miszerint kis híján halálra vertek egy melegjogi aktivistát.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom derék vitézei felkeresték a munkahelyén is a szélsőséges provokátort, de a hátsó ajtón illant el úgy, hogy a rendőröket sem volt ideje megvárni. Az eset óta pokol az élete, ahogy videóinterjúban mesél saját istenkáromlásra épülő életútjáról. Elveszítette a munkahelyét, naponta kapja a halálos fenyegetéseket és meg kellett változtatni külsejét is,mert nem mert lemenni az utcára sem.

Az olasz buzeráns felkereste a rendőrséget, hogy azonosítsák be a halálos fenyegetéseket küldő személyeket, de a rendőrség nem tett érdemi lépéseket az ügyben, sőt még le is buzizták. Tegyük hozzá gyorsan: nincs ezen mit csodálkozni!

Egy aberrált szerencsétlen hogyan jön ahhoz, hogy ugráltassa és elmarasztalja a magyar rendőrséget? Mit képzel magáról, 24 órás rendőri védelmet kap, amivel megerősítve erkölcstelen nézeteit továbbra is terjesztheti?
2016 februárjában úgy döntött eltakarodik végre Magyarországról. Ez nagyon jó hír nekünk. Az olaszoknak kevésbé, mert azóta ott folytatja agitációs munkáját, ott átkozza el az egészséges emberek társadalmát és rontja meg a fiatal talján generációkat.

A homoszexuálisok magamutogató vonulása nem más, mint izgatás mégpedig a közösség ellen valamint közösség tagja ellen, hiszen a társadalmi normaszegés legsúlyosabb vétségei és bűncselekményei valósulnak meg az ilyen alkalmakon.

Idén, sajnálatos módon elmaradt az egészséges emberek ellentüntetése, a normális emberek reakciója. Ez pedig óriási hiba, mert ettől kezdve biztonságosnak hiszik a nyílt helyszíneket, ezért felbátorodva folytatják sátáni tevékenységüket. Mindenképpen szükséges egy párhuzamos demonstráció, ami a természet törvényein nyugvó, klasszikus családmodellért protestál, ami ha kell erőszakkal reagál a szélsőségesek provokációjára.

A passzivitás ebben az esetben nem jó taktika. Tudomására kell hozni az istentelen csürhének, hogy a magyar emberek nem hagyják, hogy egy agresszív kisebbség nyomja el azokat a szabályokat és normákat, amelyeket a természet és Isten alkotott. Ha pedig ez nem tetszik a deviánsoknak lehet csomagolni és menni a csúcsbuzi példaképük, Andrea után.

Értsék már meg ezek a torzszülöttek,hogy a magyar emberek soha nem fogják elfogadni azt, amit ezek a testi és lelki betegek akarnak elfogadtatni. Azt, ami a pokolba rántja azokat a társadalmakat, amelyek megtűrték a homoszexualitást. Amit ők képviselnek nem más, mint a halál beteges imádata, istenkáromlás és a természet törvényei ellen való lázadás. Ebből pedig nem kérnek a magyarok!

(Szabó Szabolcs – ÚjErő.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink