A HVIM vezetőségének küldött Arany Hajnal levélről

november 14, 2013 a Gondolatok

Testvérszervezetünk a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, Szent Korona Rádión megjelent közleménye az őket ért méltatlan és szégyenletes támadásokkal kapcsolatban.

 

Undorító, hogy két meggyilkolt, görög hazafira való megemlékezés nyomán mocskolódni és vádaskodni kezdenek egyesek, provokálva másokat, hogy velük foglalkozzanak. Kicsinyes, kisebbségi komplexusban szenvedők támadásáról van szó, amire válaszul az alábbi közleményt adta ki a HVIM.

„Mozgalmunkat a mai napon igaztalan rágalmakkal támadták meg, mely nem maradhat válasz nélkül.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) olasz testvérszervezetén, a Forza Nuován (FN) keresztül vette fel a kapcsolatot a görög Arany Hajnallal. Egy rövid levelet kértünk görög bajtársainktól, melyet megemlékezésünkön felolvashatunk. Alább a levelezés, melyet Angelo Balletta, az FN milánói vezetője folytatott az Arany Hajnal képviselőjével:

Angol nyelven, az eredeti beszélgetés:

„Angelo Balletta
Heil!
Hungarian comrades of HVIM (The Youth Movement for 64 Counties) ask if Golden Dawn can write a short text they will read during the commemoration on Tuesday in Budapest. They are organizing a really great demonstration to honor Giorgos and Manos. Is it possible to have it?

Titus Flavius Vespasianus
07/11/2013 22:41
Titus Flavius Vespasianus
Heil! 

About the text for the Hungarian comrades, they can read this:
„It was expected. It was certain to happen. It was only a matter of time … The only thing that remained unknown, were the goals. And so It happened to Giorgos Foudoulis and Manos Kapelonis who paid with their blood and are now among those in the pantheon of the heroes and martyrs for Hellenism, they remain immortal in our hearts!
Today is the dawning of a new day! Both the perpetrators and instigators of this terrible crime, may have achieved the crime itself, but they did not achieve their goal, which was to terrorize and create panic to make us vanish. We will not be backing down, we are here and will continue to be as long as there is Greece itself!”

A magyar fordítás:

„Angelo Balletta
Üdv!
Magyar bajtársaink, a HVIM-esek (Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom) kérdezik, hogy az Arany Hajnal tudna-e küldeni egy rövid üzenetet, amit felolvashatnak a keddi megemlékezésen? Egy nagyszabású megemlékezést szerveznek Giorgos és Manos emlékére. Lehetséges, hogy kapjanak egy levelet?

Titus Flavius Vespasianus
Üdv!
Küldünk egy szöveget a magyar bajtársaknak, ezt fel tudják olvasni:”

Az üzenetet már nem tükörfordításban közöljük, ebben a formában hangzott el a megemlékezésen:

„Várható volt, hogy támadás fogja érni szervezetünket. Tudtuk, hogy meg fog történni, csak idő kérdése volt. Azt előre nem sejthettük, hogy milyen formában ér minket a merénylet.
Giorgos Foudoulis és Manos Kapelonis bajtársaink a vérükkel fizettek, de ezáltal halhatatlanok lettek. Elfoglalták helyük a hellén hősök és mártírok csarnokában.
Ez a veszteség új fejezetet nyitott szervezetünk életében, melyet vérrel írtak. A támadás elkövetői, és az őket felbújtók azzal a szándékkal követték el gyalázatos tettüket, hogy pánikot keltsenek sorainkban, és mozgalmunk meggyengüljön, majd elsorvadjon.
De céljukat soha nem fogják elérni. Mi nem hátrálunk, és nem futamodunk meg! Kitartunk, és addig fogunk harcolni, amíg görög ember él ezen a Földön!”

A fenti levélváltás fényében, mindenki számára egyértelművé vált, hogy azzal vádolni minket, hogy a „politikai pecsenyénket sütögetjük” hazugság, sőt jelen esetben a két görög áldozat emlékének meggyalázása.

Ezzel a közleménnyel lezártnak tekintjük a témakört.

Fel a Győzelemre!

Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom – Vezetőség

Szerkesztői megjegyzés: Egyébként rendben, méltóságteljesen lement a megemlékezés (katt a linkre, ahol videó és képes beszámoló is található), de ennek ellenére (vagy pont ezért?) egyes, tegnap létrejött szervezetecskék nem férnek a bőrükbe és vádaskodnak, hazudoznak, rágalmaznak. Kissé Brian életébe illő azt felrónni, hogy ki kitől kapott levelet, kinek milyen kapcsolata van, mintha ez számítana, és nem az, hogy Görögországban lelövik a hazafiakat. Most látszik csak igazán, hogy kiknek volt valóban fontos a megemlékezés, és kiknek csak az, hogy magukat mutogassák.

(Szent Korona Rádió)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment