0.6 C
Budapest

A közösség ereje: a Betyársereg segítségével tisztult meg a kunszentmártoni erdő

Vujity Tvrtko saját közösségi oldalán egy videós bejelentkezésben mutatta be a Kunszentmárton határában lévő kiserdőben látott állapotokat. Az anyag, ahogy Tvrtko oldalára kikerült viharos gyorsasággal terjedni kezdett és eljutott a település első emberéhez is. Wenner-Várkonyi Attila azonnal intézkedni kezdett. A Betyársereg helyi klánja, amint értesült a problémáról felajánlotta a segítségét a polgármesternek, amit Wenner-Várkonyi Attila szívesen fogadott.

Kunszentmárton polgármestere, Webber-Várkonyi Attila a helyszínre sietett és azonnal intézkedett

Vujity Tvrtko videós bejegyzésében a Kunszentmárton határában lévő kiserdőt mutatta be. Az állapotok valóban szörnyűek voltak. Mindenhol gumiabroncsok, amerre a szem ellát. Mint Wenner-Várkonyi Attila polgármestertől megtudtuk a kiserdő mellett egy airsoftpálya működött. A tevékenységeket a város és az üzemeltetők közötti szerződés szabályozta. Az airsoftosok a megállapodást egyértelműen nem tartották be, mert amint az az alábbi videóban is jól látható, inkább hasonlít egy szemétdombhoz a kiserdő, mint egy jól karbantartott, sportcélokra használt területhez.

Wenner-Várkonyi Attila polgármester a riport után azonnal a helyszínre sietett és intézkedett a terület rendezéséről. A Betyársereg tagjai, amikor értesültek a helyzetről egyértelmű volt, hogy felajánlják segítségüket, amelyet a polgármester szívesen fogadott, így a város első emberének útmutatásai szerint először deponálásra kerültek az abroncsok, a holnapi napon pedig az elszállítás is meg fog történni.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink