A legenda tovább folytatódik – Újszilvás 2014 június!

január 5, 2014 a Motoros Klán

A Magyar Motorosok I. Országos Találkozója felébresztette a legendát, amely idén júniusban ismét elhozza mindenkinek a motoros generáció legjavát Újszilvásra!

 

A Betyársereg szervezésében 2014-ben is megrendezésre kerül Újszilváson a már legendává vált motoros találkozó, amely múlt évben is ezreket vonzott. Tartalmas programokból, akkor sem volt hiány, azonban most még több és még jobb eseményeket ígér a betyárok motoros klánja!

Csak ízelítőképp! Mindjárt az első nap az Ohranaval, Cool Head Klannal és Deák Bill Gyulával válik egésszé a motoros életérzés. A nemzeti rock természetesen idén sem maradhat el és a szervezők itt sem tették alacsonyra a mércét! Olyan nevek képviselik majd ezen a napon a műfajt, mint a Palmetta, a Hungarica és a Kárpátia. Szombaton a valódi motoros szabadság érzése zárja a rendezvényt olyan fellépőkkel, mint a TGM, a régi motorosnak számító Blues Company, a Lord és a Rocky Rocket!

Azonban nem csak zenekarokkal szolgál a szervezőgárda az érdeklődőknek. A vasparipák szerelmeseinek idén is kedveznek egy kis „Motoros Népi Játékkal”, amely 2013-ban is az egyik legnépszerűbb programpontja volt a rendezvénynek. Persze ez még nem minden! Lesz még íjászat, Betyár lakodalom, Street Fighter Show és a tavaly óriási sikerrel zajló ketrecharc sem marad ki a programok közül. Akik követtek minket, azok tudják, hogy ezen a ketrecharcon mutatkozott be a legifjabb betyár is, aki rögtön győzelemmel nyitotta pályafutását! Ezen felül lesz még helikopter túra, amely valóban kuriózumnak számít egy ilyen találkozón. A felnőtteknek este pedig erotic showal készülnek a szervezők.

A Betyársereg szervező gárdája pedig a rendezvényt egy tombolás nyereményjátékkal zárja, amelynek fődíja egy ÉPÍTETT MOTOR! Látható tehát, hogy egy nagyon komoly találkozóról van szó, amit el is várhatunk hiszen a múlt évi események megmutatták, hogy a betyárok motoros klánja nem viccel, amikor azt mondja, hogy a motoros társadalom és a nemzet legjavát szeretné egy találkozón látni!

Senkinek nem érdemes tehát 2014 június 12-14 között programot csinálnia! Igen, ha megnézik a naptárat 12-e csütörtök, ugyanis a nagy sikerre való tekintettel a szervezők egy nappal előrébb hozták a találkozó kezdési időpontját, a fentiekből látható, is hogy ez a sok minőségi program nem is férne bele két napba!

A rendezvén további részleteiről természetesen a későbbiekben folyamatosan beszámolunk honlapunkon, ahogy a „Motoros Klánt” is jobban megismertetjük a következő időszakban, hiszen a Betyársereg lovasságát ők képviselik!

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment