-4.3 C
Budapest

A mélységi felderítőktől a Jobbikig – ismét kever-kavar az ATV (+videó)

A Betyársereg vezetőjét, az ATV újabb hazugságokra és féligazságokra építő legendákkal próbálja betámadni. A módszer a már jól megszokott sunyi húzás. A múltkori pécsi előadás során egy beépített ember a hangfelvételes technikával trükközött. 

Kampány van. Ez egyértelműen látszik, hiszen ismét a Betyársereget és a vezetőjét próbálta az ATV hazugságokra és féligazságokra építő legendákkal, felhasználni kicsinyes politikai érdekekből. Ahogy már a Magyar Szigeten tették, egy hangfelvételt lobogtatva mutogatnak, terroristát kiáltva a betyárokra és ahogy Tyirityán Zsolt fogalmazott a „másként gondolkodókra.”

Az ATV elferdített hírei – és titkosügynökük, aki beszivárogott az előadásra – arról számoltak be, hogy Tyirityán Zsolt a jobboldali terrorizmus kapcsán Robert Matthewst is megemlítette. Matthews az Egyesült Államokban vezetett fajvédő mozgalmat a 80-as években. A Rend nevű szervezet tagjai a szegregációt hirdették, hadat üzentek az Egyesült Államok kormányának, pénzszállító autókat raboltak ki, pénzt hamisítottak, valamint megöltek egy Alan Berg nevű, zsidó származású műsorvezetőt, aki bírálta Matthewsék fajvédő mozgalmát. „Alan Berg olyan, mint nálunk a Kálmán Olga nőben, vagy a Bolgár György”. Ez a két név egyébként a mai liberális televíziózás hazai ikonjaira utalva került elő, persze ez sincs a felvételükön. Természetesen ezt rögtön felkapta az ATV, és ezek után Jobbikot kiáltva harsogják tele  médiát, már amelyik kíváncsi szánalmas produkciójukra.

Természetesen tudjuk mi, hogy mire megy ki a játék, így a választások közeledtével. Ahogy az 2011-ben volt, a Magyar Szigeten, megtartott előadás során, úgy most is a Jobbikot húzták elő adúászként, hogy íme a szövetséges, aki már megint erőszakra buzdít. A botránykeltésben persze akkor is előjárt az ATV, de csúfos vereséget is szenvedtek, mert Tyirityán Zsolt kiragadott gondolatai, nem álltak meg vádként egyik bíróságon sem, és mind a mai napig ugyan olyan tisztázatlanul beszélnek róla, mint akkor. A Jobbik pedig a politika szennyében az egyetlen olyan erő, amely mellett kiállhatunk és bár más úton, más eszközökkel, de a közös célért, a nemzet jövőéjért harcolunk. A pécsi előadás alkalmával is csak a nézők kérdései miatt került elő a Jobbik.

„Az ATV már megint hazudozik!” – Tyirityán Zsolt nyilatkozata

„Csak, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba. A közélettől a terrorizmusig című előadásomban, a jobb, illetve baloldali terrorista szervezeteket mutattam be. Gyakorlati példáik alapján ismertettem tevékenységüket és ehhez kapcsolódva illusztráltuk egy dokumentumfilmmel az aszimmetrikus hadviselés remek példáját, ami az iraki ellenállás. Hát el kell keserítsünk mindenkit, ezek egy történelmi előadás példái voltak! Semmilyen formában nem példaképekként hoztam fel őket, ennek ellenére az ATV folyamatosan ezt pórbálja kihozni a történetből. Nekik és fajhű munkatársaiknak üzenjük nyugodtan lehet ezekkel a vádakkal dobálózni, kivágni a szövegkörnyezetből pár részletet. Ezt egyszer már eljátszották, és akkor is lebőgtek. Lehet perelni is, csak bátran! Ezek csak egy vesztes ideológia utolsó rúgásai!”

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink