A mítosz nem vált valósággá – az antifasiszták továbbra is bujkálnak (+videó)

február 23, 2014 a Akcióink

A Jobbik fórumára, amelyre az antifák is “hivatalosak voltak”, a Betyársereg is ellátogatott, hogy a partizánvadászatot folytatni tudják a harcosok. Sajnos az egyik fél, ismét gyáván meghátrált a harc elől. 

A Betyársereg egysége várt – de hiába…

A Betyársereg bár várta az antifa söpredéket, azok bujkáltak. A pécsi klán vezetője a következőképp jellemezte a kialakult helyzetet: “A partizánvadászat kezd olyan lenni, mintha a jetikre vadásznánk. Mindenki beszél róluk, de még senki se látta őket.” A helyi vezető üzent is az antifa szervezeteknek: “Ha már belekóstoltatok a seregbe, akkor miért nem álltok oda legalább egyszer?! Gyáva banda!”

Vona Gábor a betyárok biztosításával érkezett a fórum helyszínére

Természetesen a Jobbik szekszárdi fóruma, ezek után, gond nélkül zajlott le körülbelül 500 fő jelenlétével és a Betyársereg biztosításával.

IMG_7388kicsi

A partizánvadászat pedig folytatódik, csak találjunk pár elvetemült antifasisztát, aki megmérkőzik velünk. Addig üzenjük nekik, mi várunk rájuk, és egyszer legyenek már olyan tökösek, hogy szemtől szembe mocskolnak bennünket és a nemzeti oldalt! Mert könnyű a Facebookon és egyéb oldalakon keménykedni, mint élesben tétre meccselni az ellenféllel.

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment