A multikulti új himnusza – Majkáék videóklipben gyalázzák a nemzeti oldalt

szeptember 15, 2014 a Gondolatok

Majka, a Való Világ „celebje” és a magyaros nevű Bajkov Delov Valentin, új számukban jól odaszóltak a nemzeti gondolkodású embereknek. Magyar vagyok: a multikulti új himnusza.

szent_korona_majka

A tolerancia nevében mindent lehet…

Mielőtt elkezdtem hallgatni ezt a számot és nézni a kippet, még semmi rosszra nem gondoltam. Mint magát hazafinak tartó ember, rögtön felfigyeltem a címre és vártam, hogy hátha meglepetést okoz majd Majka. Okozott is! Az egész „alkotás” a nemzeti érzelmű magyarok elleni támadás, amelyben minden bevándorló, magyar. Mindegy, hogy honnan érkezett, mindegy, hogy hogyan viselkedik, miként él a lényeg, hogy MINDENKI! Mert ők ELFOGADÓK! Csupán a valódi nemzeti érzést nem fogadják el, ezek a nagy liberális bajnokok. Ha valaki másképp gondolja ezt az már rasszista és GYŰLÖLKÖDŐ! Aki magyarul beszél, érez, gondolkodik és viselkedik, az csak náci lehet, esetleg betyár, hiszen rejtve a Betyársereg lógója is látható a videón.

A klipben összeszedtek mindenkit sportolókon és énekeseken keresztül, hogy bizonyítsák az igazukat. Sok cigányt, félig feketét is láthatunk, helyenként egy-két kínai is felbukkan. Sehol nem látunk azonban népviseletbe öltözött magyar gyermeket, néptáncosokat, a nemzet motívumait. Bocsánat! Azt látjuk, a Szent Korona képében, hiszen azt sikerült megint meggyalázni. Baseball sapkát csináltak belőle a tolerancia bajnokai. Ez a förtelem nem más, mint újabb bizonyítéka a liberalizmus, és szörnyszülöttje a multikulti pusztító hatásának.

Gyönyörködjünk tehát a „műben”:

Mi csak annyit üzenünk… nem üzenünk semmit! Nektek nincs csak egy csúfos múltatok és jelenetek, amely nem hordoz magában jövőt. A Ti ideológiátok csak a pusztulást hozta a világra. Ez nem gyűlölködés, ezek tények! Ti csupán eszközök vagytok, egy globalizált világ eszközei és az időtök lejárt. Nekünk nem kell semmit tennünk ellenetek, csupán megmutatni alkotásaitokat, hogy az embereknek felnyíljon a szeme és meglássák kik is az igazi GYŰLÖLKÖDŐK!!

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment