27.2 C
Budapest

A nap örömhíre: dániel péter lemond magyar állampolgárságáról

A szélsőségesen magyarellenes zsidó provokátor végre eléggé besokallt ahhoz, hogy meghozza ezt a rendkívül „szomorú” és megdöbbentő döntést.

„Imádkozom, hogy Magyarország egyszer még visszatérjen a tisztesség, a józan ész, a demokrácia és a jogállamiság útjára. Shalom! „

A 2014-es “partizánvadász év” egyik nagy sikere lehet ez a bejelentés. Az antifa mítosz tehát egyre csak halványul és a választási eredmények azt tükrözik, hogy a magyarság nem kér ebből a söpredékből. A zsidó dániel péter döntését üdvözöljük és a tényszerűség érdekében közzétesszük a Facebookon közzétett siránkozó bejegyzését.

„A választás és a demokrácia ügye is elveszett ma este. Magyarország hosszú évekre letért az európai jogállamiság útjáról, a szélsőjobbos erők előretörtek. A kormányváltó demokraták történelmi vereséget szenvedtek, de az igazi vesztes a magyar nép… Tiszta szívemből sajnálom mindezt és hamarosan lemondok a magyar állampolgárságomról is. Nem kívánok ugyanis egy mind nyíltabban fasizálódó, az emberi jogokat eltipró és a demokráciát leromboló diktatúra állampolgára lenni. Nem szeretnék osztoznik szégyenében, kormányát pedig nem akarom elismerni magaménak.”

Köszönjük péter! Tartsd meg jó szokásodat, a soha viszont nem látásra!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink