A nemzeti oldal erődemonstrációja Németkéren (+videó)

szeptember 28, 2013 a Akcióink

A hazafiak, élükön a Betyársereggel, a HVIM-el, és a Jobbikkal, utat mutattak a cigánybűnözőknek – videós összeállítás a tüntetésen történtekről.

A megtámadott idős úr fia Toroczkai Lászlóval és Tyirityán Zsolttal – Bármi történjék ők ott lesznek segíteni!

A Németkéren megtámadott idős magyar ember ügyében a nemzeti oldal nagy része felemelte szavát. Persze a hazafiak tudják, hogy a beszéd nem elég ezért a Jobbik szervezésében csütörtökre tüntetést jelentettek be. A demonstrációra több mint 200-an jöttek el, nagy részük falubeli – ez is mutatja, hogy mennyire nem lehet őket megfélemlíteni -, de sokan érkeztek a fővárosból, Szegedről vagy éppen Pécsről.  Németkér csupán csepp a tengerben, azonban a nemzeti összefogás itt is megmutatta erejét.

A tüntetést a Jobbik Tolna megyei vezetője Bencze János nyitotta meg. Beszédében a pozitív diszkriminációra és a liberális média hazugságaira is felhívta a figyelmet.

Toroczkai László lett volna a másik szónok, azonban autóját a faluba érkezés előtt megállították a rendőrök és több mint egy óra vegzálás után tudott csak továbbindulni. Az eső pedig eleredt és a cigánybűnözők nevethettek volna a markukba, de… a hazafiakat ez nem tudta megállítani. Toroczkai László, Tyirityán Zsolttal együtt érkezett meg, majd nem sokkal később, a több mint 100 főből álló hazafiak csoportja kezdte meg egészségügyi sétáját a faluban. Betyárok, vármegyések, jobbikosok és gárdisták meneteltek közösen, hogy, amint Tyirityán Zsolt a vele készült interjúban mondta „irányjelzőt tegyenek az aberrált állatoknak!”

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom harcosai is képviseltették magukat

A rövid séta után a rendőrökkel is meggyűlt a baja a tüntetőknek. A parancs szerint a hatóság lezárta a település két főutcáját, amelyen a cigányok házai felé lehetett volna menni. A sünök azonban ezzel elzárták a hazafiak autói felé vezető utat is. Senki nem ment sehová. A tüntetők a rendőrség miatt, a rendőrök a parancs miatt. A parancs pedig parancs, nem kell megmagyarázni. Ezt a Paksi Rendőrfőkapitány se tudta megindokolni, aki később megjelent, hogy enyhítse a feszültséget. Ő sem adott választ az érthetetlen parancsára, mert mint kiemelte „nem fog belemenni rendészeti kérdésekbe.” Nem is ment bele… szerencsére voltak olyan bátor harcosok, akik nem hagyták ezt annyiban és végül megnyílt az út. A sofőröket egyenként kísérték autóikhoz, hogy aztán onnan kihajtva vegyék fel utazótársaikat. Tragikomikum volt az egész, azonban végül békésen ért véget a nap. Még a cigányok sem jelentek meg, pedig fenyegetőztek, de a szó elszáll a tettek mezejére pedig ismét a harcos magyarok álltak.

Összegzésképp egy fontos pillanat volt Németkér életében ez a nap, hiszen a falu eddig mindig kiállt a cigánybűnözők ellen. Most sem volt ez másként, így a nemzeti összefogás ismét erőt mutatott. Az idős bácsi állapotáról a fiától kaptunk információt, ő sok eddig megválaszolatlan kérdésről rántotta le a leplet. Az idős magyar ember jelenleg mesterséges kómában van és ha fel is ébred nincs esély a teljes rehabilitációjára. A cigánybűnözőket közben őrizetbe vették, de egyelőre csak súlyos testi sértéssel vádolta meg őket a hatóság. Az, hogy az öreg urat kifosztották-e a hozzátartozók szerint nem kérdés, azonban erre bizonyíték egyelőre nincs. Ami biztos: a nemzeti oldal fél szemmel figyelni fog, a Betyársereg pedig ha bármit megpróbálnak a cigányok, akár az öreg úr rokonai, akár a falu lakossága ellen, rögtön megjelenik, hogy segítsen.

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment