„A népirtás bűncselekményét hajtják végre.” – Budaházy Edda nyílt levele

május 11, 2015 a Gondolatok

Budaházy Edda a „Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom” nevében, a Magyar Kormánynak intézett nyílt levelében az őshonos népesség csökkenő lélekszámára és a magyar családok támogatására hívta fel a figyelmet. Alább a nyílt levél és felhívás minden hazafihoz, honleányhoz.

budahazyeddaokt23

Hazánk történelmének nagy fordulópontján áll. Amennyiben nem akadályozzuk meg az illegális, idegen bevándorlók tömegeinek Magyarországra jutását végveszélybe kerül a nemzet. Az Európai Unió vezetői szorgalmazzák a menekültek befogadását, ezzel gyalázatosan elárulják népeiket. Mi, akik óriási területeket veszítettünk el 1920-ban hasonló körülmények között nem követhetjük el még egyszer ugyan azt a hibát. Azé az ország, aki a bölcsőt ringatja!

Az alábbi levelet eljuttatjuk a Magyar Kormány, illetve az Európai Unió illetékeseihez. Kérjük, akik egyetértenek vele, csatlakozási szándékukat jelezzék az [email protected] email címen, valamint töltsék ki a kormány ide vonatkozó kérdőívét is: http://www.kormany.hu/download/7/e2/50000/nemzeti_konzultacio_bevandorlas_2015.pdf

Tisztelt Miniszterelnök Úr,

Tisztelt Magyar kormány!

Örömünkre szolgál, hogy a Magyar Kormány nemzeti konzultációt kíván tartani a déli határainkon beözönlő bevándorlás kérdésében. Mi, hazánkért aggódó magyar állampolgárok a témában az alábbi megállapításokat tesszük és kérjük, hogy a Kormány döntéseiben vegye figyelembe véleményünket.

Hazánk népességfogyása az többi európai országhoz hasonlóan kritikus méreteket ölt, a szaporodási ráta 1,4, ami nem elegendő a népesség fennmaradásához. Ez az adat, az őshonos államalkotó magyar emberek lassú, kihalását mutatja, amely önmagában is kétségbeejtő.

Ezen felül az utóbbi években, de főleg az elmúlt évtől tömegével érkeznek hozzánk az idegen fajtájú és kultúrájú népek a balkánról, Afrikából, Afganisztánból, Szomáliából és egyéb területekről, mely gazdasági és egyéb menekülteket az Európai Unió jogszabályai miatt be kell engednünk hazánk területére.

Van okunk azt feltételezni, hogy ezek a sok esetben muzulmán vallású személyek, nagyobb szaporodási hajlandóságukkal még inkább felgyorsítanák nemzetünk megszűnését, itt maradásukkal csökkentik a magyarok munkához jutási esélyeit.  Ez a tendencia már jól megfigyelhető Nyugat-európában.

Mi magyar emberek, kinyilvánítjuk, hogy bár elfogadjuk és tiszteljük a világ sokszínűségét, más kultúrák értékeit, más emberek méltóságát, nem szeretnénk Nyugat-Európa sorsára jutni, nem szeretnénk idegen bevándorlókkal feltölteni városainkat, menekültek millióit eltartatni, erőforrásainkat rájuk fordítani, etnikailag keveredni velük, közöttük élni. Kinyilvánítjuk, hogy jogunk van a saját önrendelkezésünkhöz, hogy saját etnikai csoportjainkkal formáljunk közösségeket, ezt a jogunkat az ENSZ is biztosítja. Bár sajnáljuk azokat az embereket, akiket elüldöznek hazájukból, úgy gondoljuk, hogy saját nemzetünk és kultúránk feláldozása árán nem vagyunk kötelesek segíteni nekik.

Úgy gondoljuk, hogy mivel az európai kontinensen az őslakos fehér ember lélekszáma rohamosan csökken, így az idegenek beengedésével és azok általánosan magasabb szaporodási hajlandóságával, az európai őslakos fehér rassz kihalását okozzák azok, akik ezeket a folyamatokat támogatják, és meg nem akadályozzák.  Azok a döntéshozók, akik a tömeges bevándorlást szorgalmazzák, az idegen kultúrából érkező emberek asszimilációjának erőltetéséért felelősek, és ez ellen semmit nem tesznek, véleményünk szerint népirtás bűncselekményét hajtják végre.

Mindezek fényében tehát kérjük a Magyar Kormányt, hogy minden lehetséges eszközzel segítse és támogassa a magyar családok létrejöttét, azok megmaradását és a magyar gyermekek megszületését. Akadályozza meg az idegen bevándorlók Magyarországra való bejutását, itt tartózkodását és letelepedését és ezt képviselje az Európai Unióban is.

Budapest, 2015. május 1.

Tisztelettel:

Budaházy Edda

Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment