1.5 C
Budapest

„A TEK akar beépülni hozzánk, nem mi hozzájuk”

Az Indexen „A TEK-be is beépülnének a szélsőjobboldali nehézfiúk” címmel jelent meg egy hazugságokkal teletűzdelt írás, amelyre most Tyirityán Zsolt a Betyársereg vezetője reagál.

Az Index úgy látszik nagyon unatkozhat, vagy csak készülnek a kampányra, ugyanis ismét előhúzták a „Betyársereg kártyát”. A liberális újságírók előszeretettel használják fel a hazafias mozgalmat a nemzeti oldal befeketítésére, sikertelenül. Most is egy ilyen próbálkozás tanúi lehettünk. A hazugságokra és féligazságokra épülő írás a nemzeti oldal egészét, de különösen a Betyársereget szólítja meg, így nem mehetünk el szó nélkül a téma mellett.

„A Betyársereg Európa-és Világbajnok sportolók válogatott csapata”

Az Index cikkében szereplő rágalmakra pontról-pontra nem fogunk reagálni, hiszen hazugság az egész, amelyet a kampány részeként indított a bal liberális sajtó. Tyirityán Zsolt mozgalmunk vezetője felteszi a kérdést: hol van a hazugság határa? „Ha a Betyárseregről beszélnek nem tudnak új dologgal előállni. A legtöbbet hangoztatott témák: terrorizmus Novák-ügy, szervezett bűnözés, mélységi felderítők, elit kommandó, Jobbik, cigánygyilkosságok. Ezek mind-mind olyan dolgok, amelyeket már senki nem vesz komolyan. Az, hogy a Betyársereget bűnöző szervezetként emlegetik, amely behálózza a nemzeti oldalt, pedig csak aljas rágalom, hiszen mozgalmunk, fennállása óta nem követett el semmi féle bűncselekményt. Annál inkább kiemelkedőek voltak figyelemfelhívó akcióink és tagságunk sportteljesítménye, amelyre méltán büszke lehet mindenki. Itt is leszögezzük, hogy tagságunkat nem bűnözők hanem élsportolók alkotják. Erről persze hallgatnak a hazugság világbajnokai.” – jegyezte meg Tyirityán Zsolt. A betyárok feje külön kéréssel is fordul az Index „mélyen tisztelt” munkatársaihoz: „Ha már tőlem idéznek, akkor azt pontosan tegyék és ne csak bizonyos szövegkörnyezetéből kiragadott tőmondatokat idézzenek.”

fotó
Már tényleg beépült a Betyársereg a TEK-be? A nap kérdése TEK-es, vagy nem TEK-es?

Tyirityán Zsolt a TEK-be való beépülésre röviden reagált. „Mi Egyáltalán nem akarunk beépülni a TEK-be, az ő törekvéseiket figyelembe véve viszont az állapítható meg, hogy inkább ők szeretnének nagyon beépülni hozzánk. Ezt az egész cikket egy rettegő megélhetési újságíró lázálma szülte.”

Az ügy ennyi említést érdemelt, de fel kell készülnünk, hogy többször jelennek meg majd hasonló tartalmú írások a balliberális sajtóban, hiszen októberben választások lesznek és akkor mindig terítékre kerül a Betyársereg.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink