-4.3 C
Budapest

A teljes igazság a szúcsi cigánybűnözésről és válaszunk a TASZ-nak – nemsokára!

Pár hónapja a TASZ egy riportfilmben bizonygatta, hogy a Betyársereg terrorban tartja a szúcsi kisebbséget. Az akkori nyilvánvaló hazugságaikról most teljesen lerántjuk a leplet. A helyieket kérdeztük, akik a mindennapokban élik meg a cigánybűnözést.

Riportfilmünkben megszólal majd a szúcsi polgármesteren kívül, a helyiek közül több cigány ember is, köztük egy megtámadott férfi, akinek a szemében egy cigicsikket nyomtak el a bűnöző család tagjai. Ennyit a békés cigányokról…

A TASZ filmjét – amelyben egész egyoldalúan mutatják be a történetet és a riportokat szépen meg is vágták – és reagálásunkat a hazugságokra alább láthatják. Nemsokára pedig az igazságot is részletesen bemutatjuk kedves jogvédők…

A falopástól kezdve a lakosok megfélemlítésen át a rendőri korrupcióig minden megtalálható volt a Heves megyei Szúcson, és mindez egy család kezében egyesült, akikre a helyiek szerint nem vonatkozik a törvény. A betyárok először magánemberként mentek el egy ismerős családhoz, majd mikor látták, hogy baj van többen is megjelentek. A visszajelzések pedig rendkívül pozitívak voltak. Az emberek érezték, hogy nincsenek egyedül, nőtt a lakosság biztonságérzete is. Azóta rend van. A riportban megszólaló cigány család, és persze a TASZ szerint, pedig rettegés. Legalábbis azon cigány család körében, akik megszólaltak a “jogvédők” riportjában.

Az egyik békés cigány…

A riportban elhangzottak miatt hazugság alapú gyűlöletkeltéssel vádoljuk a TASZ-t. Egyoldalúan és a tények figyelembe vétele nélkül készítették el riportjukat, a valódi áldozatokat meg sem szólaltatva. Mi kint voltunk és később részletes bizonyítékkal is szolgálni fogunk. Annyit közlünk elöljáróképp, hogy a TASZ nagyon aláfutott a dolgoknak. Egy képet szeretnénk közölni, ahol az egyik “rettegő” éppen igen toleráns magatartást folytat. A további részletekkel később még jelentkezünk, de ezek után megkérdeznénk: ki is itt a valódi áldozat kedves jogvédők?

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink