-8.7 C
Budapest

A végjáték kezdete – az Erő és Elszántság állásfoglalása az önálló cigány államról

Viszonylag nagy port kavart az elmúlt másfél napban az Opre Roma – Cigány Demokrata Néppárt népszavazási kezdeményezése. Céljuk nem más, mint egy önálló cigány tartomány létrehozása négy északkeleti megyénkből (Heves, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád).

22008108_1837629579860250_1042404149100738965_n-800x445

Most emelkedjünk felül azon az érthetetlen tényen, hogy hirtelen egyik pillanatról a másikra divat lett mindenről népszavazást kezdeményezni, és próbáljunk a dolgok mögé pillantani. A párt egyik fő indoka a kezdeményezést illetően az, hogy az említett területek ETNIKAI TÉRKÉPE megváltozott. Valljuk be, ez valóban így van. Ezen régió etnikai eltolódása a cigányok javára az elmúlt évtizedekben egészen ijesztő méreteket öltött, mely okok között természetesen megtalálható a fehér populáció drámai visszaszorulása is.

Meglepő-e számunkra ez a javaslat? Sajnos azt kell mondjuk, hogy nem. Ez a XXI. század legégetőbb problémájának egyik (egyelőre még békés) előszele. Amíg Nyugat-Európa a migrációs krízisbe fullad bele, addig Kelet-Európa a cigány népesség helyzetét képtelen megoldani. Ha egy körzet népessége teljesen vagy jelentősen kicserélődik, tehát nem meglepő, hogy új, számukra fontos követelésekkel fognak előállni a politika világában is.

Ahogy az ókori Római Birodalom egyik tehetséges vezetője mondta: „A kocka el van vetve”. Gyorsvonatunk fékek nélkül robog a célállomásra, ahol etnikai feszültségek, és az életterünkért folytatott elkeseredett küzdelem vár ránk.

Szeretném elkeseríteni a Roma Néppártot. Természetesen nem azzal van a probléma, hogy a cigányok szegregáltan, saját területen szeretnének élni, hanem azzal, hogy mindezt Magyarország egy darabjának kihasításából kívánják megtenni. Az Erő és Elszántság egy talpalatnyi magyar területet nem hajlandó átadni senkinek, akarja ezt külső vagy belső migráns. Megvédjük életterünket, kultúránkat, civilizációnkat, ahogy arra őseink tettei köteleznek bennünket.

Tartogasson bármit is ez a század a magyarság számára, mi állunk elébe!

Ábrahám Barnabás, Erő és Elszántság elnökségi tag

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink