Aláírásgyűjtés a Budapest Pride és a homoszexuális propaganda ellen

június 25, 2017 a Hírmondó

A Budaházy Edda vezette „Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom” online petíciót indított a nemzetgyarapodása mellett, az elfajulás kultúrája, az aberráció családellenes „büszkeség” menete ellen. Aláírni itt lehet. Alább a kezdeményezés leírása, valamint az Orbánnak és Pintérnek címzett petíció szövege. 

homokos-propaganda-felhivas

A Magyar Állam Alaptörvényben rögzítette, hogy a házasság egy férfi és egy nő természetes szövetsége, a család pedig ezen szövetségben nevelkedő gyermekekkel egészül ki. Az „LMBTQ” szervezetek azon nyílt törekvése, hogy az egyneműek házasodhassanak és gyermekeket fogadjanak örökbe – főleg ma, amikor a házasságok egyébként is válságban vannak – káros a kisgyermekek egészséges személyiségfejlődésére és a jelenlegi negatív demográfiai helyzetben súlyos következményei lehetnek. Magyarország hitet tett a keresztény erkölcsű, hagyományos értékeken alapuló, családbarát szemlélet mellett. melybe nem illeszthetőek be az ilyen viselkedési formákat és életmódot népszerűsítő megmozdulások.

A „Budapest Pride” elnevezésű rendezvény olyan esemény, amely során fényes nappal, Budapest legszebb történelmi főútjain közszeméremsértő, provokatív módon nyilvánulnak meg tömegével a felvonulók úgy, hogy az arra járó emberek, családok méltóságát, vallását, és erkölcseit súlyosan sértik, nem beszélve az esetleges szemtanú gyermekek személyiségfejlődésében okozott károkról. A felvonulók jelentős része a rendezők asszisztálásával évről évre kimeríti a garázdaság tényállását (Szabs. tv. 170. §): „Aki olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, szabálysértést követ el.”

A petíció címzettje: Orbán Viktor Miniszterelnök – Pintér Sándor Belügyminiszter

Kérjük Orbán Viktor Miniszterelnök Urat és Pintér Sándor Belügyminiszter Urat, hogy ne engedélyezzék a „Budapest Pride” nevű LMBTQ felvonulást és semmilyen egyéb homoszexuális propagandát Magyarországon. Magyarország Alaptörvénye hitet tett a keresztény erkölcsű, hagyományos családmodell mellett. melybe nem illeszthetőek be az olyan viselkedési formákat és életmódot népszerűsítő megmozdulások, mint ez a rendezvény, mely során fényes nappal, Budapest legszebb történelmi főútjain közszeméremsértő, provokatív módon nyilvánulnak meg tömegével a felvonulók úgy, hogy az arra járó emberek, családok méltóságát, vallását, és erkölcseit súlyosan sértik, nem beszélve az esetleges szemtanú gyermekek személyiségfejlődésében okozott károkról. A jelenlegi rossz demográfiai helyzetben a homoszexualitás mindennemű propagálása súlyos következményekkel jár. Kérjük, hogy a Magyar Kormány ne adjon teret az ilyen jellegű felvonulásoknak és rendezvényeknek.

A Momentum közben kiállt a buzipropaganda mellett – nem lepődtünk meg…

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment