-1.4 C
Budapest

Anglia a faji háború küszöbén (videókkal)

Az alábbi kisfilm a Britain First nevű hazafias párt és mozgalom akcióját dokumentálja Kelet-Londonból. A képsorokat megtekintve egyértelművé válik számunkra, hogy az angol városok rohamtempóban haladnak a faji háború felé. Nem polgárháború és nem vallási háború. Ez a fajok közti, egymásnak feszülő etnikai különbségek totális háborúját vetíti elő.

faji-haboru-3

Látható, ahogy az összeverődött muszlim csoport milyen erőt képes mutatni a fehér ember életterében. Erőszakos mentalitásuk félelemmel tölti el a kényelemhez szokott európai embert. A videón hallatszik, hogy Angliát már maguknak követelik, és a fehér embert távozásra szólítják fel. Azt követelik, hogy a fehér angolok adják át életterüket, amíg tehetik önként.

Az itt szereplő, másik kisfilm egy mecset imámját mutatja be, a maga nyers valóságában. Az imám nemes egyszerűséggel arról beszél, hogy a muszlimok hamarosan meghódítják Európát. Születendő gyermekeik számának köszönhetően pedig átveszik a vezető szerepet a fehér ember életterében. Az európai emberek eltaposásáról szónokol, amivel fanatizálja az egybegyűlteket. Arról beszél, hogy olyan erő összpontosul a muszlimoknál, ami ellen senki nem tud eredményesen fellépni, ezért hódításukat semmi nem zavarhatja meg.

Ha a látottak és hallottak nem képesek a kétkedőket felrázni, akkor tényleg nagy a baj. Mindenesetre nem csak angol fiatalok, hanem szerte Európában mindenhol fiatalok ezrei állnak készen, hogy felsorakozzanak nemzetük és hazájuk védelmében. A fiatal hazafiaknak sem lesznek aggályaik, ha eljön a megmérettetés pillanata. Készen állnak az életterük védelmére. Harcolni fognak a betolakodókkal. Nem fogják hagyni, hogy shária megszállottjai elpusztítsanak mindent, ami a fehér civilizációhoz köthető.

A fajok közti feszültségek hatására hamarosan háborúvá teljesedik a gyűlölet. Mindkét oldalon a gyűlölet lüktet. A háborút nem szeretettel vívják. Az ősi gyűlölet elszabadulásának véres mámora dönti el ki tölti be az adott életteret. A gyengébb elbukik, az erősebb pedig győztesként kerül ki a vérzivatarból. Hiszen a természet törvényei mindig maguk alá gyűrik az életképtelen fajokat.

(Kovrig Attila – ÚjErő.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink