-4.3 C
Budapest

Antidogma: Francia–német antant a hideglelősök ellen

Az ukrajnai háború következtében immár a „másként gondolkodó” ellenzékiek egy új kategóriája is felbukkant a nyugati LMBTQ-demokráciák és a velük szinonim atlantista-globalista rendszer puszta létét fenyegető veszélyforrások sorában. Konkrétan a hidegfóbiás disszidensekről van szó, vagyis azokról a nyugati átlagemberekről, akik betegesen irtóznak attól a gondolattól, hogy télen befagy a sejhajuk, és ezért fogékonyak mindenféle összeesküvés-elméletre.

Ezek ellen a „hideglelősök” ellen az EU-ban mindenhol hidegháború folyik az e tekintetben legalábbis teljesen egy húron pendülő francia-német antant égisze alatt.

Macron francia elnök előbújt tehát légkondicionált bunkeréből az „antropogén globális felmelegedés” okozta szokásos nyári kánikula végén, és elmagyarázta a demokratikus birkáknak, hogy zokszó nélkül készüljenek a fagyok közeledtére, mert Putyin szó szerint Hitler, a cidrizés pedig emberi jogi imperatívusz. Ugyanezzel a lendülettel felszólította a franciákat, hogy „vállalják, hogy megfizetik a szabadság árát” az európai következményekkel szemben.

„Népünkre gondolok, amelynek bátorságra lesz szüksége, hogy szembenézzen az előttünk álló időkkel, hogy ellenálljon a bizonytalanságoknak, néha a könnyebbségeknek és a megpróbáltatásoknak, és hogy egységesen vállalja, hogy megfizeti szabadságunk és értékeink árát.” Ismerős elv. A francia vezetők a második világháborús példával hadonásznak, és a boomerek azonnal megállnak a gondolkodásban. Ezzel bármi rájuk sózható. Ez a trükk még mindig működik, és ezer évig is működne, ha a boomerek addig élnének.

Amikor Macron a „népéről” beszél, nem tudni, hogy pontosan mire gondol. Franciaország ma a világ négy sarkából, általában meleg éghajlatról szalajtott egzotikus népségek diszfunkcionális tohuvabohuja. Azért fázni, hogy valahol Kelet-Európában fehér embereket támogassanak, egyáltalán nem prioritás számukra. Valójában még csak elképzelni sem tudnak ilyesmit, hiszen eredetileg azért özönlöttek Franciaországba, hogy kifosszák a fehéreket, nem pedig azért, hogy fagyoskodjanak a fehérekért. Macron szavait csak úgy lehet helyesen értelmezni, hogy a fehér franciák fázni fognak, mert megtiltják nekik, hogy fűtsenek, míg a színes bőrűek – valószínűleg ENSZ-dekrétumok alapján – egy sor klímakiváltságban részesülnek majd, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kedvükre fűtsenek a fehérek költségén. Természetesen a gyarmatosítás, a rabszolgaság és az idegengyűlölet kompenzálásaként.

Nem tetszik a németországi globalista megszálló kormánynak sem, hogy gólemeik aggódnak az Oroszország elleni kardcsörtetés várható következményei miatt. Herbert Reul, Észak-Rajna-Vesztfália belügyminisztere attól tart, hogy az országban romlik a közhangulat, és hogy az ukrajnai háború, az energiaválság és az emelkedő árak összeesküvés-elméleteket gerjesztenek. „Már nem tüntetőkről beszélünk, hanem szinte az állam új ellenségeiről, akik megalapozzák magukat„.

Szerinte a tiltakozási potenciál nem növekedett, de a tiltakozás okai fokozódtak. „Attól tartok, hogy ha ez valóban konkretizálódik, az energiaválság, az árak, a hideg szobák, az egyre dráguló benzin, akkor nagyobb lesz a terep az ilyen narratívák, az ilyen összeesküvés-elméletek számára”, kántálja a CDU kádere.

Aggasztó, hogy a gólemeknek esetleg sikerül kapcsolatot teremteniük az okok (vagyis a globalista kaszt döntései) és a következmények között. Kérdéseket feltenni annyi, mint veszélyt jelenteni erre a kasztra. A németek valószínűleg arra is hajlamosak, hogy régi beidegződéseik alapján ismét beszavazzák magukat a Bundestagba, és ez a szokásuk egyáltalán nem tetszik a rezsim csinovnyikjainak. Németországban a rendszerpártok még mindig fenntartják a bal- és jobboldal látszatát ahelyett, hogy egységes politikai blokkot alkotnának, mint a macronista állampárt Franciaországban. Persze a különbség csak technikai jellegű, mert a német pártok folyamatosan moslékkoalíciókat alkotnak, amelyek a népességcserélő LMBTQ-baloldaltól a népességcserélő bizniszjobboldalig terjednek, abszolút egyetértésben a globalista fináncoligarchiának való teljes alávetettség tekintetében.

Egyébként az összes német párt közül a CDU a leggyatrább, mert bár 1945 után volt nemzetiszocialista káderekre támaszkodva hozták létre „nemzeti” és antikommunista retorikával, de a kiérdemesült Stasi-spicli Merkel két évtizedes regnálása alatt teljesen antifasiszta irányvonalra váltott. Az ország valóban nemzeti érzelmű választóit elszippantotta az AfD, minden más csak opportunista boomerek és feministák gitt­egylete, akik – definíciójuk szerint – sohasem tesznek fel kérdéseket a megszálló kormány döntéseivel kapcsolatban. Ahogyan Franciaországban, a globalista rezsim német helytartói sem akarnak vitát nyitni döntéseik következményeiről, és megelégszenek azzal, hogy mindenkit, aki kérdéseket tesz fel ezekkel kapcsolatban, konspiracionistának bélyegeznek.

A Rajna-vidéki főpandúr szerint komolyan kell venni az utóbbiak jelentette veszélyeket. „Ha ma megnézzük az interneten, a Telegramon és mindenhol, egyre többet és többet foglalkoznak az ukrajnai háború, a válság, a gázválság, az árak témájával, és megpróbálnak még több embert összegyűjteni.” Pánikra azonban semmi ok, mert a német államvédelem éberen figyeli a – jobb híján – pacifizmussal takarózó hideglelős „új államellenségeket”, és ha sokat ugrálnak, hogy felmelegedjenek, végül ráfáznak, mert a demokratikus csekisták be fognak nekik fűteni, legalábbis átvitt értelemben.

Manapság a népnek jogában áll panaszkodni a hőség miatt, és valójában nincs más választása, mint a hőség miatt panaszkodni, mert Davos a szélmalmokon és rovarporon alapuló zöld kollektivizálást akarja megvalósítani a Great Reset keretében, ugyanakkor nincs joga panaszkodni a hideg miatt, mert a globalisták háborút akarnak indítani Oroszország ellen.

Ez nagyon egyszerű: alapvetően egy demokráciában a gólemeknek azt kell szajkózniuk, amit globalista uraik mondanak nekik. Még az is megeshet, hogy végül Brüsszel klimatikus átnevelő táborokat nyit EU-szerte, ahol majd hidegtűrésre akklimatizálják az intoleráns „nácikat”, akik nem akarnak télen fagyoskodni Zelenszkij pompásan megfizetett háborús hős magánszáma miatt.

Gazdag István – Demokrata

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink