Antifasiszta tüntetés a Betyársereg ellen Pécsen – Folyamatosan frissítve!

január 29, 2014 a Akcióink

Információink szerint antifasiszta szervezetek tüntetést szerveznek Tyirityán Zsolt január 31-ei pécsi előadása ellen. Ezek vagy nagyon bátrak, vagy nagyon hülyék. 

1795000_10201598686151789_236131959_o

„A HVIM szervezésében a betyársereg fertőzi Pécset. Békés nemtetszés nyilvánítás a helyszínen. Nem kell félni nem harapnak. TEDD ODA MAGAD!”

A Pécsi Rendőrkapitányság hivatalos levele, amelyben a szervezők kérdésére elmondják, hogy tüntetést jelentettek be Tyirityán Zsolt előadása idejére, illetve az ellen.

A Pécsi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályához 2014. január 29-én egy pécsi magánszemély tett – a gyülekezési jogról szóló 1989. évi III. tv. hatálya alá tartozó rendezvényről – bejelentést, mely szerint ellendemonstrációt szervez a „Betyársereg” 2014. január 31-én Pécsett az Iparos Házban tartandó összejövetele miatt.

A rendezvényt a Pécsi Rendőrkapitányság biztosítja.

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Nincs kétség! Ezek tényleg hülyék és ezt misem bizonyítja jobban, mint a felhívásuk, amelyet a közösségi oldalon keresztül küldözgetnek.  „A HVIM szervezésében a betyársereg fertőzi Pécset. Békés nemtetszés nyilvánítás a helyszínen. Nem kell félni nem harapnak. TEDD ODA MAGAD!”  Tegyétek is oda magatokat, mert szükség lesz az erőtökre, ugyanis HARAPUNK!

Annyi adalék még, hogy a mi kedvenc pécsi antifánk rejtélyes körülmények között eltűnt Facebookról. Bizonyára véletlen, hogy pont most gondolta úgy, hogy megunja a közösségi oldalt. A másik érdekesség pedig, hogy Knapp nem csak antifa, de antimagyar is rendesen. (bár ez a kettő lényegében egy és ugyan az) Tudniillik, információink szerint, ismerősei közt jeles cigánybűnözők is vannak, mint  például Daflics “ezredes” -, vagy Kanizsai Zsolt postakocsi rabló. Szóval díszes társaság.

Zina Mihailova – egy antifa antinő a 2013-as buzifelvonuláson – oda is való

A másik főszervező a feltűnően magyar nevű Zina Mihailova. Vele is felvehetjük a kapcsolatot és megkérdezhetjük tőle, hogy miért tartózkodik hazánkban? Névjegye szerint nő, de ez képeiből kevésbé derül ki, magyar vonásai nehezen felismerhetőek. Fotósként biztosan a liberális “művészet” képviselője, szóval igen nagy “értelmiség” lehet. Mielőtt személyes adatokkal való visszaéléssel vádolna minket, megsúgjuk ezek, ahogy feltetted az internetre már nyilvános adatnak számítanak. Gyorsan nézzük meg Facebook oldalát nehogy ő is eltűnjön innen, mint vörös patkány a ködben!

“Politikai nézetek: NÁCIKNAK TAKARODÓ!”

Megvan az antifa megmozdulás szervezője!

Az antifák hülyék a kérdés ezzel meg is lenne válaszolva, azonban mi egy kicsit jobban utána jártunk ennek a dolognak és, mint kiderült a mi kis holokausztmaradékunk nem ismeretlen a baranyai komcsik körében. Az “urat” bizonyos Knapp Gáborként találhatjuk meg Facebookon. A mi kis antifánk többször megjelent már például az “éhségmenet” elnevezésű szoci kampányfogáson is és aktív antifa Facebook-os hírében áll. Mint megtudtuk nethuszárkodásának eredményeként 9000 embert sikerült meghívnia a pénteki előadás megzavarására, amelyből 120-an jelezték részvételüket. Persze legjobb antifa a vérző orrú és ebből lesz jópár, ha valóban megzavarják a HVIM rendezvényét. Azt sem értjük, hogy ezt hogy gondolják, de a betyárok baráti ökölcsapásokkal várják őket. Hozzák barátaikat is, úgy még nagyobb a mulatság!

Knapp Gábor, aki szembeszáll a Betyárokkal?! Viccnek is rossz!

A hazafiak, akik pedig régen láttak kihalásra ítélt evolúciós zsákutcát, – amelyet antifasisztának is neveznek – most talán élőben találkozhatnak párral, bár nem ígérjük, hogy ezeknek bátorsága lesz eljönni. Azonban mi legyünk elegen! A Betyársereg ott lesz!

Korábban írtuk: 

 

Május elsején vonulhattak, vajon most is megjelennek?

Tyirityán Zsoltot, testvérszervezetünk,  a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom hívta meg előadást tartani Pécsre. A “Tyirityán Zsolt és barátai – közélettől a terrorizmusig” címet viselő rendezvényt nagy érdeklődés övezi. Úgy látszik már nem csak a harcos nemzeti gondolatra éhező hazafiak számára népszerű a program. Úgy látszik hazánk ellenségei, a vörös csillaguk mögül előbújva szeretnék tiszteletüket tenni a Betyársereg vezetőjénél. Lelkük rajta, ha van elég bátorságuk hát jöjjenek! A Betyársereg várja őket és minden jóérzésű hazafi jöjjön el méltó módon köszönteni ezeket a véglényeket!

plakat

Annál is inkább jöjjenek el, még ha csak az előadásra is, mert Pécs utcái az utóbbi időkben már nem csak a cigánybűnözéstől bűzlenek. Az “átoksorról” előbújtak a múlt árnyai is. Liberálisok, kommunisták, antifa söpredék. Legutóbb május 1-én mutatták meg magukat, a rendőrség pedig nem tett semmit. A Munkáspárt 2006 kipróbálta mit szól a hatalom a vörös csillag viseléséhez. Hát nem szólt semmit. Ahhoz persze már volt szavuk, amikor páran kirándulni akartak egy jót a Harmadik Birodalom vezetőjének születésnapjára időzítve. Információink szerint rendőri biztosítást is kértek a tüntetők. Ha ez így lesz és valóban megjelennek csak magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt. Mi természetesen ott leszünk és mindenről tájékoztatjuk olvasóinkat.

Az előadásról bővebben az esemény FB oldalán https://www.facebook.com/events/508870809229243/

(Betyársereg.hu)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment