0.2 C
Budapest

Antifasiszták nyüszítettek London utcáin a Brexit miatt (+videó)

A népszavazás péntek reggeli hivatalos adatain – miszerint Nagy-Britannia elhagyja az Európai Uniót – bőszültek fel a helyi antifák. Néhány tucat szélsőbaloldali aktivistájuk demonstrációt hirdetett meg, de a megmozdulásukon rögzített képsorok szerint igen vérszegény létszámot tudtak produkálni.

antifa-8-1010x640

Pedig mindent megtettek közösségi oldalaikon, ahol homoszexuálisokat, kábítószerfüggőket is csalogattak utcai parádéjukra.
Ezzel az utcai magamutogatásukkal csak azt érték el, hogy az eddigi kétkedők számára is világossá vált, hogy a magát antifáknak nevező csoportosulás valójában a természet által végletekig megcsúfolt belsővel és külsővel rendelkezők gyűjtője.

A transzparenseiken lévő “Isten hozott migráns!” és “Nyitott határokat!” arra enged következtetni, hogy ezek az elvetemült hazaárulók az összes bevándorlót Angliában szeretnék vendégül látni. Az angol hazafiaknak ezért vannak ellenérzései, ezért szavaztak az Európai Uniós bűnszövetkezet ellen, amivel olyan folyamatot generáltak, ami Európa népeinek szabadságához vezet.

Az antifa megmozdulása a “Szolidaritás a gyűlölet ellen” nevet kapta, ezzel szemben az a furcsa, hogy az ott megjelent liberálisok, baloldaliak, narkósok és homokosok nyilvánítottak szélsőségesen gyűlölködő véleményt az angol emberek ellen.

Felmerül a kérdés: akkor most ki is a gyűlölködő valójában? Az angol hazafiak, akik biztonságot és élhető országot akarnak utódaiknak vagy a felvonuló antifasiszták, akik nyitott határokat akarnak, beözönlő ingyenélő négerekkel és arabokkal, akik megerőszakolják az angol nőket és gyerekeket? Akik kábítószert terjesztenek és akik vallási fanatizmusukkal felhatalmazva nyomják el a briteket a saját hazájukban?

Akárhogy nyüszítenek a társadalom szemétre való lumpenjei, lobogtatják szánalmas zászlókat, Anglia nemet mondott a brüsszeli zsarnokságra és a kontroll nélküli bevándorlásra. A népakarat igent mondott a nacionalizmusra, és nemet mondott a nemzetközi pénzügyi oligarchák tevékenységére és multikulturális, sokszínűség hazug propagandájára! Britannia felébredt!

(Siklósi Botond – ÚjErő.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink