11 C
Budapest

Az antifasiszták királynője ismét „támadásba” lendült

Azt már tudtuk, hogy félnünk kell az antifáktól, de a következő történetbe még a betyárok, oly szilárd, fokosa is beletört.

Zina Mihailova hírhedt antifa rettegő, aki eddig is sorozatos mozgalmunk elleni kirohanásairól volt híres, most ismét támadásba lendült. Olyan harcos fellépésről számolunk be, amelyet még nem láthattunk a szélsőbal részéről. Leszedtek egy képet Facebook oldalunkról. Zina Mihailova a következőképp ír az esetről: „Ezt hívják sikernek végre!  Hitler születésnapja alkalmából tettek fel egy fotot, leszedettem!”  Tudjuk, hogy ez egy óriási siker és meghajlunk ezen óriási teljesítmény előtt. Ez egy letaglózó siker!

zinakep

Viccet félretéve. Ez a legnagyobb eredménye a kommunizmus korcs ideológiájának. Azt kívánjuk ennél több ne is legyen! Bár, ahogy elnézzük ezt a nőszemélyt, többre nem is számítunk! A 2014-re hirdetett „Partizánvadászat éve” eddig nem járt sikerrel, no nem azért mert mi nem álltunk volna ki harcolni. A másik oldalon úgy látszik csak szavakban erősek. Innen üzenjük a beszédes nevű Zinának, hogy minket nem olyan könnyű eltüntetni, bármilyen felületről is legyen szó! Ehhez többet kell dolgoznod, talán még a karosszékedből is fel kell kelned, ha mersz…
Hitler-In-Colour-201024x682
A Facebook által kifogásolt fotó, amely a Life Magazin korabeli számában jelent meg. Őket is letiltanák?
Korábbi videónk a pécsi antifa „ellentüntetésről”:

 

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink