1.5 C
Budapest

Az Egyesült Királyságban járt az Erő és Elszántság küldöttsége

Az elmúlt napokban az Egyesült Királyságban járt az Erő és Elszántság küldöttsége, amely utazásban László Balázs, a mozgalom alelnöke is részt vett. A küldöttségnek kettős célja volt: egyrészt tanulmányozni az Egyesült Királyság területén mára drasztikus formát öltött nyugati multikulturalizmust, másrészt pedig építeni az Erő és Elszántság külföldi kapcsolatait az európai összefogás jegyében.

3e1bab00-5cea-4b0e-b6fd-0de11bc91a49-800x445

Az utazáson részt vett Nagy Rudolf szimpatizánsunk is, akit – és családját – hónapokkal ezelőtt a Pestisrácok.hualjas módszerrel, hamisított információkkal támadott meg, ráadásul személyén keresztül próbálták megbontani mozgalmunk hitelességét. Az aljas támadással (jellegéből fakadóan) még foglalkozni fogunk egy külön írásban.

Az utazás részletes beszámolóját három cikkre bontva fogjuk bemutatni a következő napok során, amelyek közül az utolsóban egy videós riportot is közlünk, amelyet László Balázs készített a közép-angliai muszlim városok és városnegyedek látogatása során. Az első cikkben a Londonban tapasztaltakkal kapcsolatban, a második cikkben az elmúlt napok külkapcsolati építkezésének részleteiről, a harmadik cikkben pedig a közel-keleti és afrikai bevándorlók által elfoglalt angliai városokról és városnegyedekről fogunk írni – kizárólag a személyes tapasztalatokból kiindulva.

Hamarosan folytatjuk!

Angliai küldöttség, Erő és Elszántság

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink