Az Erő és Elszántság támogatja a halálbüntetést

október 25, 2017 a Hírmondó

Az Erő és Elszántság támogatja a halálbüntetés újra életbe lépését, mivel azt látjuk, a többszörösen visszaeső bűnözők nem képesek beilleszkedni a társadalomba, és nem képesek betartani a törvényeket.

vh-800x445

Egy ember, aki elkövetett egy súlyos bűncselekményt, majd letölti a büntetését, és nem sokkal később újra elkövet egy hasonló súlyú bűncselekményt, az nem érdemel irgalmat, végképp nem érdemli meg azt, hogy az tisztességesen élő adófizetők pénzén – akiknek az életét megkárosítja – etessük, ruházzuk, szórakoztassuk és fedélt tegyünk a feje fölé.

Felháborítónak tartjuk azt, hogy a börtönben boxedzéseket – és még ki tudja miket – tartanak a visszaeső, erőszakos, társadalomba nem illő egyéneknek. Ezt felfoghatjuk úgy is, hogy két bűncselekmény elkövetése között ezek az emberek a börtönbe járnak fizikailag felkészülni a következőre.

A videóban szerepló cigány a vád szerint 2008-ban részt vett egy vecsési volt jobbikos, Szabó Attila (az Erő és Elszántság elnökségi tagja) és családja elleni támadásban.

Erő és Elszántság

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment