Az európai fehér faj megmaradásáért! – III. Népesedesi Konferencia – összefoglaló videó

március 17, 2016 a Hírmondó

Elkészült a III. Népesedási Konferencia összefoglaló videója, amelyet a „Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom” alapítója Budaházy Edda nekünk is elküldött. Kötelező megtekinteni, hiszen az értékes gondolatok utat mutathatnak az európai fehér faj megmaradása felé. A videó alatt pedig Budaházy Edda nyilatkozatát is elolvashatják.

 

A Hazatérés Templomában 2016. március 5-én lezajló sikeres III. Nemzeti Népesedési Konferencián elhangzottak alapján a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom az alábbi megállapításokra jutott:

  1. A magyar népesség generációnként megfeleződik, vagyis belátható időn belül eltűnhet a történelem színpadáról. Ennek a folyamatnak a megállítása és megfordítása kötelessége a mindenkori magyar kormánynak és a civil társadalomnak is. Az olyan intézkedések, amelyek jó szándékúak ugyan, de hatástalanok, nem elegendőek. Ebben a helyzetben, minden kormányzati intézkedést, valamint minden civil közösségi törekvést, a családalapítás, gyermekvállalás és gyermeknevelés segítésének szempontjai kell, hogy vezéreljenek.
  2. A hazai közéletben szemléletváltásra van szükség: nem a kormány és a társadalom támogatja a családokat, hanem a családok, a gyermekeket nevelők éltetik a társadalmat. Ehhez mérten kell az elosztási rendszereknek is működniük.
  3. A családalapítás és a gyermekvállalás a jövőben legyen a hazafiság alapkövetelménye! Érezze ezt minden, hazájáért felelősséget érző magyar fiatal és idősebb ember is szent kötelességnek!
  4. Ha a magyar társadalom fenn akar maradni, kultúránkat, nyelvünket, hazánkat, meg akarjuk őrizni, akkor változtatni kell az abortusztörvényen és jobban kell segíteni a valóban súlyos válsághelyzetbe került nőket, hogy gyermekeiket megtarthassák. Egy nép, amely elindult a kihalás útján nem engedheti, hogy évente 30.000 magzatkorú gyermekét meggyilkolják.
  5. Meg kell állítani, akár erővel, az idegenek Európába irányuló invázióját és az itt lévőket pedig haza kell küldeni. Az európai őshonos fehér ember populációja rohamosan fogyatkozik, ezért nem hozhatóak olyan nemzetközi intézkedések, amelyek a különböző rasszok további keveredését okozzák. Ki kell mondani, hogy a bevándorlás legnagyobb veszélye nem a terrorizmus, hanem az őshonos népesség lecserélődése, mely ellen a nemzeteknek joguk van minden eszközzel harcolni. Fontos biológiai törvény, a kompetitív kizárás elve kimondja, hogy az azonos ökológiai igényű populációk tartós együttélése nem lehetséges, az erősebb kiszorítja a gyengét.

Budaházy Edda

Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment