Az európai fehér összefogás jegyében – Tyirityán Zsolt közleményével

április 8, 2015 a Harcosok klubja

Az orosz bázisú White Rex a fehér összefogás jegyében több európai országban jelentkezett MMA gálákkal, amelynek célja apáink harcos szellemének konzerválása és újra méltó szintre emelése. Ehhez csatlakozik most a Betyársereg. Kun Roland a Nemzetiarcvonal.net-en megjelent írása és Tyirityán Zsolt gondolatai.

Az orosz bázisú White Rex a fehér összefogás jegyében több európai országban jelentkezett MMA (Mixed Martial Arts) gálákkal. Célul tűzték ki a kényelem központúság elutasítását, apáink harcos szellemének konzerválását és újra méltó szintre emelését. Belorussziában, Ukrajnában, Olaszországban, Németországban, Franciaországban is jelentkeztek versenyekkel. Feladatuknak tartják a legkiválóbb harcosok kiválasztását, a harcos embertípus példájának elterjesztését. A beteges sovinizmus totális elutasítása, nemzeteken átívelő európaiság, amit a White Rex zászlajára tűzött.

Természetesen a fehér nemzeteket félelemben tartó média-mocsok neonácinak kiáltotta ki a White Rex csapatát, de ez most mellékes, nem is lehet mást várni ezektől. A 2008-ban létrehozott társaság népszerűsége töretlenül ível felfelé. Ez pedig kizárólag arra enged következtetni, hogy az európai, fehér fiatalokat még mindig nem tudták félreállítani a demokrata és liberális hazugságokkal. Mi pedig sok sikert kívánunk a további munkájukhoz!

Tyirityán Zsolt a következőket emelte ki a kezdeményezés kapcsán: „A cikkben leírtakkal teljes mértéken egyetértünk. Itt az ideje, hogy a Betyársereg harcosai megmérettessék magukat az európai nemzetek fiatalságának legjobbjaival, ezáltal is megmutatva az örök magyar harcos erényeket és értékeket. A kapcsolatfelvétel elindult. Folytatása következik…. annyit tennék még hozzá zárásként, hogy szeretném, hogy ha az összeállítás elején látható animációban, ami az európai fehér kultúrák különböző autentikus harcosait mutatja, a jövőben feltűnne a honfoglaló magyar lovas rajzolata is, mert ott a helye!”

(Betyársereg, Kun Roland – Nemzetiarcvonal.net)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment