1.5 C
Budapest

Az év utolsó nagy akadályversenye – ismét a HunHarcos-on a betyárok! (+képek)

Vasárnap az utolsó felvonásához érkezett a HunHarcos Akadályfutás idei sorozata. A Szervezők ismét csodás helyszínt választottak a versenyhez, így a résztvevők Visegrád csodás vidékén néztek szembe az akadályokkal. Természetesen Kanizsai és szolnoki tagjaink ismét megmérettették magukat. Testvérünk beszámolója a hétvégei HuHarcos kupáról.


A 7+ kilométeres futamban indultunk, ami 8,8 km-es össztávot jelent. Az idő pont ideális volt, szemerkélő eső és 4-5 fok! 😀


Ekkor már sejtettük, hogy nem lesz egyszerű futam. Aki járt már Visegrádon, az ismeri a hely adottságait. Nem volt túlbonyolítva semmi, a hegy egyik oldalán felfutottunk a Fellegvarba (itt egy pillantást azért vetettünk a tájra és ismét megbizonyosodtunk arról, hogy Hazánk, a Duna-kanyarral, a legszebb hely a világon) másikon pedig le. Helyenként erdőben, aztán pedig sziklás részeken vezetett az út. Közben pedig voltak a szokásos feladatok: homokzsák cipelés, dárdával célbadobás, negatív fal, kötélmászás… stb. és a célhoz közelítve a különböző függeszkedős feladatok. A célvonalat viszont csak az léphette át, aki átküzdötte magát 3 barantáson. Ez új volt. Meg is lepődtünk, de azért némi harc után túljutottunk rajtuk.

 

Összességében ismét egy remek verseny volt, gratulálunk a Szervezőknek és mindenkinek, aki teljesítette!

Pihenésre nem sok időnk van, mivel februárban Felvidéken indulunk egy Winter Spartan Sprinten.


TOVÁBBI KÉPEK A VISEGRÁDI HUNHARCOS VERSENYRŐL:

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink