27.2 C
Budapest

Az Index megint a Betyársereggel foglalkozik

Az Index, ha nincs más hír, kicsit előveszi az adu ászt: a Betyársereget. Úgy látszik az Index férfi szerkesztő gárdája látens homoszexuálisokból áll, mert nem tudnak leszállni a betyárokról.

8068224_fa9da1d27e3635b7719312c95271c77c_wm

A téma ismét a Jobbik támadása volt és ilyenkor persze a Betyársereget jól bele lehet keverni egy másik szervezet életébe. Persze ennek a mocskolódásnak már rég nincs semmi értelme, hiszen a Betyársereg még sosem volt ilyen népszerű, így csak maguk alatt vágják a fát a libsi újságírók. Oldalunk nézettségét növelik, így a magyar önvédelem ügye is sikeresebben terjed az online világban.

A kérdéses rész, amelyben a Betyársereget és Jobbikot próbálják összemosni:

„Ugyanakkor ott van a Jobbik másik arca, amit nem mutatnak meg magukból az országos felületeken. Ezek a vidéken a Jobbikhoz becsatornázott csendőrségszerű önkéntes rendvédelmi szervek, vagy az olyan fasisztoid, nyíltan rasszista alakulatok, mint a Betyársereg, amelyekkel kapcsolatban Vona Gábor nemrég leszögezte: ha a Jobbik kormányra kerül, nem fogja megnehezíteni a dolgukat. Szerinte a Betyársereg jó célokért küzd, fontos munkát végez, ami nagyjából egyenlő a cigányság megfélemlítésével.”

Ezúton köszönjük a reklámot. Szerintünk is remek interjút készítettünk Vona Gáborral, szóval terjesszétek csak!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink