0.6 C
Budapest

Az Iszlám Állam és az antifasiszták találkozása

Eddig titokban tartott FBI nyomozás ijesztő dolgokat hozott a felszínre. Az erőszakos, Trump-ellenes mozgalom  után vizsgálódtak. Kiderült, az amerikai antifák kapcsolatot tartanak fenn az Iszlám Állammal és az al-Kaidával. Nyáron a G20-as csúcs idején Hamburgban találkoztak az Iszlám Állam tagjaival.

antifa-is-696x416

Az erről szóló könyv ma (hétfőn) jelent meg az Egyesült Államokban All Out War: The Plot to Destroy Trump címen – olvashatjuk a Journalisten Watch nyomán, Lovas István oldalán.

Bár mi, innen Magyarországról nyilván nem látunk bele a részletekbe, de egy valami bizonyos. Mert bármennyire sok különbség is mutatkozik a dzsihadisták és az antifasiszták között, egy van, ami mégis közös. Az európai civilizációt és kultúrát tekintik fő ellenségnek. Elég csak megnézni, a “német” antifasiszták milyen molinókkal szoktak felvonulni minden év februárjában, mikor a német hazafiak Drezda bombázására emlékeznek. Nem túlzunk, a tábláikon olyan feliratok olvashatók,  “mi szeretjük a nemzethalált”, vagy éppen “Németországnak meg kell halnia”.

Ezekből kiindulva miért is lepődnénk meg, hogy Európa belső árulói szövetkeznek a külső ellenséggel?

eroeselszantsag.net

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink