Badacsonyi gyilkosság: A Betyársereg és a Mi Hazánk együtt vonult fel

szeptember 22, 2018 a Hírmondó

Toroczkai vezetésével betyárok szállták meg Badacsonyt a nemrégiben történt borász kivégzése miatt. Elmondásuk szerint minderre azért van szükség, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy ez az ok nélküli erőszak nem mehet tovább nem csak Badacsonyban, hanem az ország további olyan részein, ahol ez az erőszakos szubkultúra elszaporodott. A Vadhajtások.hu összefoglalója. Réstletes képes, videós összefiglalónkat ITT TALÁLJÁTOK.


Toroczkai László Facebook oldalán a felvonulás előtt így írt: “Meg kell változtatni azt a rendőrségi gyakorlatot, amire a badacsonyi gyilkosság mutatott rá: A rendőrségi közlemény “dulakodásról” írt, miközben a helyszínre sietve kiderült, hogy valójában egy békés magyar embert ok nélkül megtámadott, agyonvert, kivégzett két Szabolcsból odamigráló emberállat.
Most pedig a Jászberényi Rendőrkapitányság írja azt, hogy a képen látható izé és a testvére Jászapáti egyik utcáján leszólítottak két arra sétáló fiatalembert, és “szóváltásba keveredtek” velük, majd mellesleg bottal és késsel is bántalmazták őket. Mindannyian tudjuk, hogy ez hogyan zajlott a valóságban (“Adj egy cigit”, és már ütötték, szúrták is áldozataikat), de a Kurucinfón kívül mindenki mellébeszél, csúsztat. Követeljük, hogy a rendőrségi közlemények a valóságról szóljanak, ne próbálják mellébeszéléssel a szőnyeg alá söpörni a problémát!”


Toroczkai délután találkozott a Betyársereg vezetőjével, Tyirityán Zsolttal és kb. 100 másik bajtársával, akivel felvonultak Badacsonyban. A figyelemfelhívó demonstrációról több élő videóval is jelentkeztek a Mi Hazánk Mozgalom vezetőjének Facebook oldalán.

A felvonulást megelőző bejelentkező videó:

A felvonulás alatt is készült egy videó, ahol jól látszik, valóban nem egy-két ember jött össze:

További részletekkel és saját összefoglalóval később jelentkezünk!

Vadhajtások nyomán Betyársereg

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment