Bajtársiasság napja a Betyársereg biztosításával (+videók)

július 8, 2014 a Akcióink

A buzivonaglás miatt, kissé háttérbe szorult a Bajtársiasság Napja elnevezésű rendezvény. A megemlékezést idén a Betyársereg tagjai biztosították. Aki ott volt, az tudja, hogy a nemzeti oldal egyik fordulópontja volt ez a nap 2009-ben. 

10438144_10152637761954623_5932724261410385393_n

A Magyar Gárda feloszlatásának hírére szervezett megmozdulást a rendőrség oszlatta fel, azóta kiderült, teljesen jogszerűtlenül. Az ott lévő gárdisták és a nemzeti oldal jeles képviselői teljesen békésen, az Erzsébet Téren a füvön, ülve demonstráltak, ezzel nem zavartak senkit, csak a regnáló Bajnai-kormányt. A nap mérlege: 216 előállított ember. A másik fontos történet, ami miatt a nemzeti oldal összegyűlt az Budaházy György letartóztatása volt. Ez a két esemény hozta össze igazán a nemzeti oldalt ezen a napon.

A rendezvény beharangozó videója

Felejthetetlen képsorok azok, amikor az összekapaszkodott gárdistákat, vármegyéseket, jobbikosokat paprikasprayvel lefújnak a droidok, vagy amikor, az akkor már Európai Parlamenti párt elnökét, Vona Gábort a földön húzva vonszolják a hatalom kutyái. Mindez már történelem, azonban kötelességünk megemlékezni az eseményekről. Július 5-én erre emlékezett a nemzeti oldal. A Betyársereget kérték fel a menet, illetve a rendezvény biztosítására, amely végül provokáció nélkül ért véget.

Vona Gábor beszéde a Bajtársiasság Napján

Képgalériánkat IDE KATTINTVA tekintheti meg. A felvételeket köszönjük Moncsinak!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment