Balázs Ferenc erőemelő világbajnokunk újabb győzelme (+videó)

május 26, 2014 a Harcosok klubja

A többek között 5x-ös világ, 4x-es Európa, 4x-es magyar bajnok és világkupa győztes Balázs Ferenc ismét irányt mutatott ellenfeleinek. Ezúttal a győri magyar–szlovák fekvenyomó bajnokságon érte el csapatával kimagasló eredményeket.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Balázs Ferencet állandó olvasóink már ismerhetik. A Betyársereg 5x-ös világ, 4x-es Európa, 4x-es magyar, 3x-os abszolút bajnok és 2x-es világkupa győztes harcosa most Győrben mutatott irányt ellenfeleinek. A május 24-25-én a Magyar Erőemelő Szövetség az ETO Parkban megtartott Magyar-Szlovák Fekvenyomó Bajnokságára rekordszámú nevezés érkezett. A verseny népszerűségét a közel 400 fő jelentkező mellett az is bizonyítja, hogy Ausztriából, Németországból és Romániából is érkeztek versenyzők.

Ebben a mezőnyben bizonyított Balázs Ferenc és négy fős csapata. Feri, kategóriájában, 310 kilóval megnyerte a magyar-szlovák nemzeti bajnokságot. Ezzel pedig Magyar és Szlovák bajnok lett egyszerre. Ha pedig ez még nem lenne elég abszolút kategória nyertes lett és az úgynevezett „masterek” között övé lett a legnagyobb nyomott súly.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A bajnok csapat

A legeredményesebb fekvenyomó csapat pedig szintén Balázs Ferencé volt, így méltán lehet büszke rájuk, nemcsak mozgalmunk, de egész Magyarország. Ezek a győzelmek pedig nem csak szimplán sportsikerek. Ezek mutatják meg azt, hogy a magyarság genetikai állományát tekintve még mindig egy nemes faj. Sem a kommunizmus, sem pedig a pusztító liberalizmus nem tudta még kioltani a tüzet a harcos szívekből. Jövő héten újabb versenye lesz, ezúttal Komáromban, világbajnok sportolónknak. Tehát nemsokára ismét jó hírekkel fogunk jelentkezni. Hajrá Feri!

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment