Becsület Napja – Pontos helyszín, időpont

február 10, 2018 a Hírmondó

Hosszas jogi csatározásainkat siker koronázta, így február 10-én (szombat) egy budapesti közterületen tudunk tisztelegni a Kitörés hősei előtt.

27336890_1716130211778901_8539347983174213744_n

Megemlékezésünk visszatér arra a kultikus helyszínre, ahonnan 1945-ben megindultak a kitörő csapatok, majd 1997-ben szintén ezen a helyszínen emlékeztek meg először szervezett formában a Kitörésről.

Rendezvényünk helyszíne a budavári Kapisztrán tér lesz, melynél autentikusabb és méltóbb környezet nincs az esemény lebonyolításához.

A gyülekező 14:15-kor kezdődik meg. Mindenkit arra kérünk, hogy időben érkezzen, mert a rendőrség kordonzárat fog alkalmazni, így a teret csak a beengedő kapukon keresztül lehet megközelíteni. Ezeken a pontokon jelen lesznek rendezőink, ha bárkinek kérdése, vagy problémája van, akkor nekik jelezze. Mindenkit arra kérünk, hogy utasításaikat maradéktalanul tartsa be.

A helyszín megközelítését a Széll Kálmán tér irányából, a Bécsi kapun keresztül javasoljuk. A fentebb említett kordonzár miatt az Országház utca irányából egyáltalán nem lehet megközelíteni a teret!

Korábbi közleményünk a hivatkozásra kattintva érhető el, melyben az öltözködési, és viselkedési irányelveket foglaltuk össze. Mindenkit arra kérünk, hogy ezeket maradéktalanul tartsa be.
http://festungbp.blogspot.hu/2018/02/fontos-informaciok-important-information.html

Szombatra több antifasiszta ellentüntetést is bejelentettek. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján komolytalan próbálkozások ezek, de ennek ellenére arra kérünk titeket, hogy kisebb csoportokban mozogjatok, senkit ne hagyjatok egyedül. A várható provokációnak ne üljetek fel. Mutassuk meg, hogy hiába a kormányzati ellenszél, hiába az antifasiszta söpredék ajvékolása, mi méltó módon tisztelgünk elődeink előtt.

Becsület Napja – Szervezők

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment